Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:31
  • Competitiewedstrijd: NB III.06
  • Stadion: Szakasz FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14370
Szakasz FC Napsugár F.C
5-3-2 ROX2 Tactiek lehet
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 58.3
weak Schieten excellent
adequate Passen excellent
very good Verdedigen very good


11e minuut.
Tovani rent richting de bal. Dunai begaat een overtreding. Tovani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piazza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Frémont springt en kopt de bal. Solner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Faltoso probeert naar een medespeler te passen. Usin rent richting de bal. Usin probeert naar een medespeler te passen. Faltoso rent richting de bal. Faltoso haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Usin kopt de bal weg. Faltoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Csúri begaat een overtreding. Faltoso raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

36e minuut.
Frémont onderschept slim de pass. Frémont haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Blaskovics de bal onder controle te krijgen. Tovani rent richting de bal. Tovani haalt uit met een fantastische trap. Solner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Tovani probeert naar een medespeler te passen. Medyński is nu in balbezit. Faltoso verovert de bal door een tackle van achteren. Faltoso draait met de bal, schiet en ... Solner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szakasz FC - Napsugár F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szakasz FC 76%, Napsugár F.C 24%.
Szakasz FC - Napsugár F.C 0:1

47e minuut.
Csúri verovert de bal door een tackle van achteren. Usin geeft een hoge lob. Csúri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frémont rent richting de bal. Frémont schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Klungelig pakt Medyński de bal. Tovani rent richting de bal. Tovani passt de bal in één keer door. Faltoso is nu in balbezit. Faltoso haalt uit met een fantastische trap. Solner bokst de bal weg. Frémont bereikt de bal nog maar net als eerste. Frémont draait met de bal, schiet en ... Solner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szakasz FC - Napsugár F.C 0:2

55e minuut.
Usin neemt de hoekschop. Frémont krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Medyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faltoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltoso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak geeft een lange en hoge pass. Daar is Révfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovani draait met de bal, schiet en ... Solner bokst de bal weg.

63e minuut.
Tovani is nu in balbezit. Tovani draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Medyński de bal onder controle te krijgen. Tovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovani haalt uit met een fantastische trap. Solner bokst de bal weg. Inworp. Szénási komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Frémont schiet op doel. Solner probeert naar een medespeler te passen. Usin kopt de bal weg. Szénási rent richting de bal. Szénási haalt uit met een fantastische trap. Solner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovani rent richting de bal. Met opzet legt Csúri zijn tegenspeler op de grond. Tovani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piazza wilt de vrije trap nemen. Solner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Patyi is nu in balbezit. Śledź verovert de bal door een tackle van achteren. Śledź geeft een hoge lob. Frémont rent richting de bal. Frémont haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szakasz FC 72%, Napsugár F.C 28%.
Szakasz FC - Napsugár F.C 0:2