Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-24 18:33
  • Competitiewedstrijd: NB III.07
  • Stadion: FC Karcag Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 16423
FC Karcag Corvinus FC
www2 Tactiek 5-4-1
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 52.6
uitmuntend Schieten zeer goed
uitmuntend Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Złotorowicz onderschept slim de pass. Złotorowicz probeert naar een medespeler te passen. Maziarka met een sublieme pass. Tada rent richting de bal. Tada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz passt de bal met de wreef. Certinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Certinho geeft een lange en hoge pass. Tada maakt een snoekduik en kopt de bal. Bankó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Popovici geeft een lange en hoge pass. Maziarka kopt de bal weg. Certinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Certinho geeft een lange en hoge pass. Tada krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Cervantes geeft een lange en hoge pass. Bankó met een sublieme pass. Cervantes kopt de bal weg. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Maziarka onderschept slim de pass. Maziarka speelt de bal door. Tada rent richting de bal. Tada draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Heffler de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - Corvinus FC 1:0

17e minuut.
Certinho is nu in balbezit. Sallai rent richting de bal. Certinho verovert de bal door een tackle van achteren. Certinho geeft een lange en hoge pass. Tada maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ewiak verovert de bal door een tackle van achteren. Ewiak geeft een lange en hoge pass. Sós rent richting de bal. Maziarka onderschept slim de pass. Maziarka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz passt de bal met de wreef. Sós is nu in balbezit. Maziarka onderschept slim de pass. Maziarka schiet op doel. Bankó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Tada draait met de bal, schiet en ... Heffler probeert de bal aan de voet te houden. Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka schiet op doel. Bankó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - Corvinus FC 2:0

33e minuut.
Złotorowicz geeft een hoge lob. Maziarka kopt de bal weg. Tada rent richting de bal. Tada haalt uit met een fantastische trap. Bankó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - Corvinus FC 3:0

37e minuut.
Cervantes geeft de bal voor. Klungelig pakt Heffler de bal. Maziarka onderschept slim de pass. Maziarka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - Corvinus FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Karcag 23%, Corvinus FC 77%.
FC Karcag - Corvinus FC 4:0

50e minuut.
Cyrulik rent richting de bal. Stara verovert de bal door een tackle van achteren. Nyhuis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stara neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - Corvinus FC 4:1

58e minuut.
Certinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Certinho passt de bal met de wreef. Maziarka rent richting de bal. Maziarka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - Corvinus FC 5:1

60e minuut.
Złotorowicz is nu in balbezit. Bonachea onderschept slim de pass. Bonachea speelt de bal door. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Mederski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Certinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cervantes probeert naar een medespeler te passen. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Heffler geeft de bal voor. Svinarov rent richting de bal. Svinarov speelt de bal door. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Inworp. Nicodin komt het veld opgelopen. Dantas Bispo komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Nicodin kopt de bal weg. Tada is nu in balbezit. Tada passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Maziarka de bal. Maziarka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Nicodin rent richting de bal. Nicodin met een sublieme pass. Tada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tada schiet op doel. Bankó probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

82e minuut.
Sallai geeft een hoge lob. Maziarka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nicodin kopt de bal weg. Tada is nu in balbezit. Tada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Tada passt de bal met de wreef. Heffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka onderschept slim de pass. Maziarka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - Corvinus FC 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Karcag 35%, Corvinus FC 65%.
FC Karcag - Corvinus FC 6:1