Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:32
  • Competitiewedstrijd: NB III.07
  • Stadion: Nortonok Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 18237
Nortonok Corvinus FC
1 Tactiek 5-4-1
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
65.4 gemiddelde waardering 50.2
formidabel Schieten solide
formidabel Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Băsescu onderschept slim de pass. Koczur rent richting de bal. Svinarov rent richting de bal. Koczur onderschept slim de pass. Koczur geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Koczur met een sublieme pass. Daar is László, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. László speelt de bal door. Keir rent richting de bal. Keir haalt uit met een fantastische trap. Vivardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Keir is nu in balbezit. Keir schiet op doel. Vivardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Keir verovert de bal door een tackle van achteren. Keir geeft een hoge lob. Madajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaskovics verovert de bal door een tackle van achteren. Blaskovics haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nortonok - Corvinus FC 1:0

13e minuut.
László met een snelle inworp. Daar is Wydra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wydra geeft een hoge lob. Hada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blaskovics krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
László met een sublieme pass. Keir bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra speelt de bal door. Blaskovics is nu in balbezit. Blaskovics schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Szczepański onderschept slim de pass. Szczepański geeft een hoge lob. Sallai kopt de bal weg. Wydra rent richting de bal. Wydra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Wydra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szczepański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczepański met een sublieme pass. Blaskovics rent richting de bal. Blaskovics haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sós kopt de bal weg. Szczepański heeft problemen om de bal te vangen. Szczepański probeert naar een medespeler te passen. Blaskovics is nu in balbezit. Blaskovics schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Hada onderschept slim de pass. Hada probeert naar een medespeler te passen. Maloney is nu in balbezit. Stara verovert de bal door een tackle van achteren. Stara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nortonok - Corvinus FC 1:1

38e minuut.
Koczur met een sublieme pass. Wydra is nu in balbezit. Wydra passt de bal in één keer door. Keir bereikt de bal nog maar net als eerste. Keir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Heffler met een sublieme pass. Keir bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra probeert naar een medespeler te passen. Blaskovics rent richting de bal. Blaskovics schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Keir bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Heffler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aradi komt het veld opgelopen. Szczepański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra geeft een lange en hoge pass. Keir springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nortonok 32%, Corvinus FC 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nortonok - Corvinus FC 1:1

59e minuut.
Szostak onderschept slim de pass. Szostak passt de bal in één keer door. Băsescu speelt de bal door. Keir is nu in balbezit. Keir haalt uit met een fantastische trap. Vivardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Wydra rent richting de bal. Wydra passt de bal zonder na te denken. Szczepański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepański geeft een lange en hoge pass. Keir springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nortonok - Corvinus FC 2:1

67e minuut.
Szczepański passt de bal zonder na te denken. Aradi is nu in balbezit. Blaskovics verovert de bal door een tackle van achteren. Blaskovics haalt uit met een fantastische trap. Vivardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Băsescu geeft de bal voor. Madajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepański onderschept slim de pass. Szczepański geeft een lange en hoge pass. Keir springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nortonok - Corvinus FC 3:1

81e minuut.
Koczur met een sublieme pass. Klungelig pakt Szczepański de bal. Szczepański passt de bal met de wreef. Keir is nu in balbezit. Keir draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Maloney rent richting de bal. Maloney geeft een hoge lob. László kopt de bal weg. Keir is nu in balbezit. Keir geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Vivardi met een harde bal richting middenveld. Băsescu kopt de bal weg. Keir is nu in balbezit. Keir schiet op doel. Vivardi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nortonok 30%, Corvinus FC 70%.
Nortonok - Corvinus FC 3:1