Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:32
  • Competitiewedstrijd: NB III.07
  • Stadion: Old Trafford
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13988
VöröSördögök Soroksár SC
433 Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 53.8
adequate Schieten excellent
excellent Passen very good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Szatmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatmári met een sublieme pass. Kielonek rent richting de bal. Szatmári is nu in balbezit. Szatmári haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Bekirov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quevedo García speelt de bal door. Kielonek rent richting de bal. Kielonek draait met de bal, schiet en ... Dobos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Soroksár SC 0:1

14e minuut.
Carretero heeft problemen om de bal te vangen. Ilardo rent richting de bal. Ilardo passt de bal zonder na te denken. Szatmári is nu in balbezit. Szatmári schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kielonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielonek schiet op doel. Dobos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Quevedo García probeert de bal aan de voet te houden. bin Mustafa rent richting de bal. bin Mustafa passt de bal met de wreef. Szatmári is nu in balbezit. Szatmári haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatmári onderschept slim de pass. Kielonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielonek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Obledo passt de bal met de wreef. Firică rent richting de bal. Firică passt de bal met de wreef. Sępek rent richting de bal. Sępek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Quevedo García rent richting de bal. Quevedo García passt de bal zonder na te denken. Kielonek rent richting de bal. Kielonek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Soroksár SC 0:2

29e minuut.
Szatmári rent richting de bal. Moliński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szatmári raakt geblesseerd tijdens het duel. Szatmári kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dobos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Soroksár SC 0:3

30e minuut.
Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilardo onderschept slim de pass. Ilardo met een sublieme pass. Szatmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatmári schiet op doel. Dobos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Carretero controleert de bal met de borst. Quevedo García rent richting de bal. Quevedo García passt de bal zonder na te denken. Kielonek is nu in balbezit. Kielonek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szatmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szatmári rent richting de bal. Szatmári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Soroksár SC 0:4

39e minuut.
Szatmári is nu in balbezit. Szatmári speelt de bal door. Kielonek heeft problemen om de bal te vangen. Quevedo García bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo García schiet op doel. Dobos bokst de bal weg. Szatmári springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Parera met een harde bal richting middenveld. Ilardo kopt de bal weg. Szatmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatmári haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VöröSördögök 62%, Soroksár SC 38%.
VöröSördögök - Soroksár SC 0:4

46e minuut.
Zaharia komt het veld opgelopen.

47e minuut.
de Raedt heeft problemen om de bal te vangen. Quevedo García rent richting de bal. Quevedo García speelt de bal door. Szatmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatmári haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński geeft een hoge lob. Firică kopt de bal weg. Sępek rent richting de bal. Sępek schiet op doel. Parera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Daar is Firică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre geeft een lange en hoge pass. Kielonek is nu in balbezit. Kielonek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ilardo passt de bal zonder na te denken. Daar is Szatmári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatmári onderschept slim de pass. Szatmári draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ilardo passt de bal in één keer door. Kielonek rent richting de bal. Kielonek passt de bal zonder na te denken. Quevedo García is nu in balbezit. Quevedo García geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Soroksár SC 0:5

67e minuut.
Weöres komt het veld opgelopen. Kasza komt het veld opgelopen. Marx komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Novakov kopt de bal weg. Firică heeft problemen om de bal te vangen. bin Mustafa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Mustafa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VöröSördögök 50%, Soroksár SC 50%.
VöröSördögök - Soroksár SC 0:5