Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:31
  • Competitiewedstrijd: NB III.07
  • Stadion: Hunyadvár Aréna
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 25405
Corvinus FC DarkSide FC
5-4-1 Tactiek Higher 433
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 57.7
goed Schieten formidabel
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Atar geeft de bal voor. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Felczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Felczak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Montalvan rent richting de bal. Njærheim verovert de bal door een tackle van achteren. Gschwobat speelt de bal door. Felczak is nu in balbezit. Felczak haalt uit met een fantastische trap. Vivardi bokst de bal weg.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaucher met een snelle inworp. Hampel rent richting de bal. Hampel geeft een lange en hoge pass. Felczak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hampel met de inworp. Mahuad probeert naar een medespeler te passen. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak schiet op doel. Vivardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Sós is nu in balbezit. Vivardi rent richting de bal. Sós speelt de bal door. Mahuad rent richting de bal. Mahuad geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Montalvan probeert naar een medespeler te passen. Stara bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mahuad. Mahuad krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Sós onderschept slim de pass. Sós geeft de bal voor. Sallai probeert de bal met de borst te controleren. Felczak rent richting de bal. Felczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gaucher geeft de bal voor. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak verovert de bal door een tackle van achteren. Felczak draait met de bal, schiet en ... Vivardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - DarkSide FC 0:1

21e minuut.
Gaucher geeft de bal voor. Neagoe kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hada de bal onder controle te krijgen. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Stara kan de bal niet met de borst controleren. Mahuad is nu in balbezit. Mahuad passt de bal zonder na te denken. Felczak is nu in balbezit. Felczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hada heeft problemen om de bal te vangen. Hampel geeft een lange en hoge pass. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak rent richting de bal. Felczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - DarkSide FC 0:2

27e minuut.
Sárközi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gschwobat met een snelle inworp. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe draait met de bal, schiet en ... Vivardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Vivardi met een sublieme pass. Gschwobat is nu in balbezit. Gschwobat probeert naar een medespeler te passen. Neagoe heeft problemen om de bal te vangen. Neagoe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - DarkSide FC 0:3

31e minuut.
Inworp. Gaucher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hampel is nu in balbezit. Hampel geeft de bal voor. Felczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Uribe kan de bal niet met de borst controleren. Gschwobat is nu in balbezit. Gschwobat passt de bal zonder na te denken. Mahuad rent richting de bal. Mahuad draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vivardi bokst de bal weg. Vivardi probeert naar een medespeler te passen. Gschwobat kopt de bal weg. Klungelig pakt Neagoe de bal. Neagoe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mahuad rent richting de bal. Mahuad passt de bal zonder na te denken. Gschwobat probeert naar een medespeler te passen. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mahuad passt de bal in één keer door. Hampel rent richting de bal. Hampel passt de bal zonder na te denken. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe draait met de bal, schiet en ... Vivardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - DarkSide FC 0:4

42e minuut.
Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak speelt de bal door. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe schiet op doel. Vivardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cánovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cánovas passt de bal zonder na te denken. Felczak rent richting de bal. Felczak draait met de bal, schiet en ... Sárközi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - DarkSide FC 0:5

44e minuut.
Hampel rent richting de bal. Hampel passt de bal zonder na te denken. Felczak rent richting de bal. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe schiet op doel. Vivardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cánovas rent richting de bal. Cánovas haalt uit met een fantastische trap. Vivardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - DarkSide FC 0:6

45e minuut.
Di Bella komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinus FC 69%, DarkSide FC 31%.
Corvinus FC - DarkSide FC 0:6

46e minuut.
Gaucher met een sublieme pass. Hampel geeft een hoge lob. Di Bella kopt de bal weg. Daar is Felczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Hada is nu in balbezit. Mahuad met een sublieme pass. Felczak rent richting de bal. Felczak draait met de bal, schiet en ... Sós probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hampel neemt de hoekschop. Felczak krijgt zijn hoofd ertegen. Vivardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

60e minuut.
Di Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós begaat een overtreding. Di Bella is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mentorski komt het veld opgelopen. Felczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Di Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mentorski met de inworp. Mahuad met een sublieme pass. Cánovas is nu in balbezit. Cánovas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaucher met een snelle inworp. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel geeft een hoge lob. Felczak krijgt zijn hoofd ertegen. Vivardi bokst de bal weg. Di Bella rent richting de bal. Di Bella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - DarkSide FC 0:7

63e minuut.
Mentorski heeft problemen om de bal te vangen. Felczak is nu in balbezit. Sárközi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Felczak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Felczak wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hada probeert de bal aan de voet te houden. Mahuad met een sublieme pass. Di Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - DarkSide FC 0:8

70e minuut.
Mentorski geeft een hoge lob. Sós kan de bal niet met de borst controleren. Felczak is nu in balbezit. Felczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - DarkSide FC 0:9

71e minuut.
Santinelli komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Atar rent richting de bal. Atar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Svinarov de bal. Stara bereikt de bal nog maar net als eerste. Stara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Atar bereikt de bal nog maar net als eerste. Atar geeft de bal voor. Felczak rent richting de bal. Felczak haalt uit met een fantastische trap. Vivardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - DarkSide FC 0:10

89e minuut.
Santinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Santinelli passt de bal in één keer door. Cánovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cánovas haalt uit met een fantastische trap. Vivardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - DarkSide FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinus FC 68%, DarkSide FC 32%.
Corvinus FC - DarkSide FC 0:11