Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:31
  • Competitiewedstrijd: NB III.07
  • Stadion: Old Trafford
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7612
VöröSördögök Tápiószőlős KSE.
433 Tactiek Barca
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
20 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten solid
excellent Passen solid
good Verdedigen very good


3e minuut.
Brandmeier met een sublieme pass. Tobescu is nu in balbezit. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue draait met de bal, schiet en ... Dobos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Tápiószőlős KSE. 0:1

11e minuut.
Novakov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Firică de bal. Firică passt de bal met de wreef. Novakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novakov haalt uit met een fantastische trap. Bernacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Firică is nu in balbezit. Obledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obledo passt de bal in één keer door. Firică is nu in balbezit. Firică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Brandmeier is nu in balbezit. Brandmeier speelt de bal door. Hue rent richting de bal. Hue haalt uit met een fantastische trap. Moliński probeert de bal aan de voet te houden. Dobos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hue is nu in balbezit. Tobescu is nu in balbezit. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Tápiószőlős KSE. 0:2

20e minuut.
Szmateła kopt de bal weg. Radics is nu in balbezit. Radics passt de bal in één keer door. Novakov rent richting de bal. Novakov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sępek probeert naar een medespeler te passen. Carretero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carretero passt de bal zonder na te denken. Novakov is nu in balbezit. Novakov draait met de bal, schiet en ... Bernacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Tápiószőlős KSE. 1:2

30e minuut.
Szmateła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmateła geeft een hoge lob. Hue kopt de bal weg. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Figurski onderschept slim de pass. Figurski geeft de bal voor. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue onderschept slim de pass. Hue haalt uit met een fantastische trap. Dobos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Sępek is nu in balbezit. Sępek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Novakov de bal. Novakov haalt uit met een fantastische trap. Bernacchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VöröSördögök - Tápiószőlős KSE. 2:2

41e minuut.
Radics speelt de bal door. Novakov is nu in balbezit. Novakov passt de bal met de wreef. Firică is nu in balbezit. Firică haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Tápiószőlős KSE. 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VöröSördögök 44%, Tápiószőlős KSE. 56%.
VöröSördögök - Tápiószőlős KSE. 3:2

49e minuut.
Tobescu passt de bal zonder na te denken. Figurski geeft een lange en hoge pass. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue haalt uit met een fantastische trap. Dobos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Obledo rent richting de bal. Obledo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brás de bal. Firică is nu in balbezit. Firică draait met de bal, schiet en ... Bernacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Obledo speelt de bal door. Brás heeft problemen om de bal te vangen. Sępek met een sublieme pass. Novakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novakov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Radics speelt de bal door. Klungelig pakt Obledo de bal. Obledo met een sublieme pass. Daar is Novakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novakov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Momuntjuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Momuntjuk geeft een lange en hoge pass. Firică kopt de bal weg. Novakov heeft problemen om de bal te vangen. Novakov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Četnik geeft de bal voor. Malek is nu in balbezit. Glinka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Glinka krijgt een gele kaart. Malek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hue legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!

74e minuut.
Malek verovert de bal door een tackle van achteren. Malek passt de bal zonder na te denken. Hue rent richting de bal. Hue haalt uit met een fantastische trap. Dobos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Tobescu passt de bal zonder na te denken. Figurski heeft problemen om de bal te vangen. Figurski speelt de bal door. Brandmeier is nu in balbezit. Brandmeier geeft een hoge lob. Dobos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Sępek kopt de bal weg. Četnik is nu in balbezit. Novakov verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carretero neemt de hoekschop. Bernacchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Novakov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Tápiószőlős KSE. 4:2

81e minuut.
Moliński rent richting de bal. Moliński probeert naar een medespeler te passen. Sępek met een sublieme pass. Novakov is nu in balbezit. Novakov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Brandmeier passt de bal in één keer door. Tobescu is nu in balbezit. Tobescu passt de bal met de wreef. Hue rent richting de bal. Hue haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VöröSördögök 54%, Tápiószőlős KSE. 46%.
VöröSördögök - Tápiószőlős KSE. 4:2