Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:32
  • Competitiewedstrijd: NB III.07
  • Stadion: orca fc Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 25953
Mycelium Újpestforever
532o Tactiek 523Újpest
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
30 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
61.8 gemiddelde waardering 35.9
outstanding Schieten adequate
very good Passen adequate
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Maury geeft een lange en hoge pass. Detzlhofer is nu in balbezit. Detzlhofer geeft een hoge lob. Goudmijn springt en kopt de bal. Harkai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Újpestforever 1:0

6e minuut.
Hồng Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Hồng Sơn probeert naar een medespeler te passen. Totik probeert naar een medespeler te passen. Detzlhofer rent richting de bal. Detzlhofer haalt uit met een fantastische trap. Harkai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Totik passt de bal zonder na te denken. Bereczki rent richting de bal. Bereczki passt de bal zonder na te denken. Detzlhofer rent richting de bal. Detzlhofer haalt uit met een fantastische trap. Harkai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Detzlhofer rent richting de bal. Detzlhofer geeft de bal voor. Goudmijn rent richting de bal. Goudmijn schiet op doel. Harkai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Újpestforever 2:0

13e minuut.
Hirt kopt de bal weg. Daar is Freiherr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freiherr geeft een hoge lob. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer schiet op doel. Harkai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Lisca speelt de bal door. Bajzát rent richting de bal. Hồng Sơn onderschept slim de pass. Hồng Sơn geeft een lange en hoge pass. Detzlhofer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Újpestforever 3:0

24e minuut.
Maury onderschept slim de pass. Maury geeft een hoge lob. Goudmijn kopt de bal weg. Detzlhofer rent richting de bal. Detzlhofer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bereczki neemt de hoekschop. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer schiet op doel. Harkai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Goudmijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Goudmijn geeft een lange en hoge pass. Detzlhofer is nu in balbezit. Detzlhofer schiet op doel. Harkai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Goudmijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Goudmijn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Újpestforever 4:0

28e minuut.
Klungelig pakt Detzlhofer de bal. Totik rent richting de bal. Totik passt de bal zonder na te denken. Goudmijn is nu in balbezit. Goudmijn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Újpestforever 5:0

30e minuut.
Freiherr geeft de bal voor. Detzlhofer kopt de bal weg. Goudmijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Goudmijn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Újpestforever 6:0

31e minuut.
Szász passt de bal in één keer door. Hirt speelt de bal door. Kéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodowczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ogrodowczyk geeft een hoge lob. Harkai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Ogrodowczyk kopt de bal weg. Daar is Szász, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Totik met een sublieme pass. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Detzlhofer rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bereczki zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Tompa de bal. Detzlhofer speelt de bal door. Goudmijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Goudmijn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Újpestforever 7:0

39e minuut.
Totik bereikt de bal nog maar net als eerste. Totik geeft een lange en hoge pass. Detzlhofer kopt de bal weg. Goudmijn rent richting de bal. Goudmijn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Maury heeft problemen om de bal te vangen. Mérei rent richting de bal. Maury begaat een overtreding. Maury krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mycelium 19%, Újpestforever 81%.
Mycelium - Újpestforever 7:0

49e minuut.
Mierzejewski geeft de bal voor. Goudmijn rent richting de bal. Goudmijn geeft de bal voor. Detzlhofer krijgt zijn hoofd ertegen. Harkai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Újpestforever 8:0

53e minuut.
Kéri is nu in balbezit. Bereczki onderschept slim de pass. Bereczki met een sublieme pass. Daar is Detzlhofer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Detzlhofer geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bereczki zal de hoekschop nemen. Detzlhofer kopt de bal weg. Totik speelt de bal door. Goudmijn controleert de bal met de borst. Goudmijn draait met de bal, schiet en ... Harkai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Bukta is nu in balbezit. Goudmijn verovert de bal door een tackle van achteren. Goudmijn heeft problemen om de bal te vangen. Goudmijn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Újpestforever 9:0

66e minuut.
Harkai speelt de bal door. Freiherr heeft problemen om de bal te vangen. Totik geeft de bal voor. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer draait met de bal, schiet en ... Harkai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Detzlhofer is nu in balbezit. Detzlhofer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Totik rent richting de bal. Totik passt de bal zonder na te denken. Szászi onderschept slim de pass. Goudmijn is nu in balbezit. Goudmijn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Újpestforever 10:0

74e minuut.
Totik met een sublieme pass. Detzlhofer rent richting de bal. Tompa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Detzlhofer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Totik neemt zijn aanloop. Harkai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Újpestforever 11:0

76e minuut.
Ogrodowczyk met een sublieme pass. Lisca rent richting de bal. Lisca passt de bal met de wreef. Detzlhofer is nu in balbezit. Detzlhofer geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Lisca geeft een hoge lob. Tompa heeft problemen om de bal te vangen. Goudmijn is nu in balbezit. Goudmijn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Újpestforever 12:0

81e minuut.
Hồng Sơn onderschept slim de pass. Hồng Sơn passt de bal zonder na te denken. Goudmijn heeft problemen om de bal te vangen. Goudmijn haalt uit met een fantastische trap. Harkai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Újpestforever 13:0

84e minuut.
Lisca onderschept slim de pass. Lisca speelt de bal door. Mierzejewski geeft een lange en hoge pass. Goudmijn is nu in balbezit. Goudmijn haalt uit met een fantastische trap. Harkai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Lisca verovert de bal door een tackle van achteren. Freiherr is nu in balbezit. Freiherr geeft een hoge lob. Szászi kan de bal niet met de borst controleren. Totik speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Iványi met een snelle inworp. Szász geeft de bal voor. Ogrodowczyk is nu in balbezit. Kéri onderschept slim de pass. Kéri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mycelium 25%, Újpestforever 75%.
Mycelium - Újpestforever 13:0