Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tápiószőlős KSE. Lábatlani papírtigrisek
Barca Tactiek Nőinemiszerv
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 55.6
adequate Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Nadoveza speelt de bal door. Fein probeert de bal aan de voet te houden. Rossini met een sublieme pass. Łakomiec is nu in balbezit. Łakomiec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Rossini passt de bal in één keer door. Neubeck probeert naar een medespeler te passen. Četnik rent richting de bal. Dupovac verovert de bal door een tackle van achteren. Dupovac schiet op doel. Bernacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Fein probeert naar een medespeler te passen. Dupovac rent richting de bal. Dupovac passt de bal zonder na te denken. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec draait met de bal, schiet en ... Bernacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Rovithis passt de bal in één keer door. Neubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubeck passt de bal met de wreef. Dupovac rent richting de bal. Dupovac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bosschart probeert naar een medespeler te passen. Dupovac heeft problemen om de bal te vangen. Rossini is nu in balbezit. Rossini draait met de bal, schiet en ... Bernacchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - Lábatlani papírtigrisek 0:1

17e minuut.
Bosschart verovert de bal door een tackle van achteren. Bosschart met een sublieme pass. Dupovac rent richting de bal. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - Lábatlani papírtigrisek 0:2

24e minuut.
Lónyay bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossini verovert de bal door een tackle van achteren. Rossini speelt de bal door. Dupovac is nu in balbezit. Dupovac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bosschart speelt de bal door. Neubeck rent richting de bal. Neubeck probeert naar een medespeler te passen. Dupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupovac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Fein onderschept slim de pass. Fein geeft een lange en hoge pass. Dupovac maakt een snoekduik en kopt de bal. Brás probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bernacchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - Lábatlani papírtigrisek 0:3

32e minuut.
Rossini probeert naar een medespeler te passen. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec passt de bal zonder na te denken. Dupovac rent richting de bal. Dupovac schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Dragić geeft een hoge lob. Dupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lónyay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lónyay krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Inworp. Rovithis met een snelle inworp. Tobescu rent richting de bal. Tobescu schiet op doel. Bătrânu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - Lábatlani papírtigrisek 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tápiószőlős KSE. 58%, Lábatlani papírtigrisek 42%.
Tápiószőlős KSE. - Lábatlani papírtigrisek 1:3

49e minuut.
Figurski speelt de bal door. Filip probeert naar een medespeler te passen. Rossini rent richting de bal. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Četnik verovert de bal door een tackle van achteren. Četnik met een sublieme pass. Rovithis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovithis geeft de bal voor. Hue maakt een snoekduik en kopt de bal. Bătrânu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Szmateła onderschept slim de pass. Rossini is nu in balbezit. Rossini geeft de bal voor. Łakomiec is nu in balbezit. Łakomiec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Nadoveza rent richting de bal. Nadoveza geeft een hoge lob. Četnik heeft problemen om de bal te vangen. Dupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupovac haalt uit met een fantastische trap. Bernacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Neubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubeck schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Dupovac is nu in balbezit. Četnik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dupovac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łakomiec legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bernacchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - Lábatlani papírtigrisek 1:4

80e minuut.
Rossini speelt de bal door. Daar is Neubeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neubeck probeert naar een medespeler te passen. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Daar is Figurski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosschart is nu in balbezit. Bosschart passt de bal in één keer door. Dupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupovac haalt uit met een fantastische trap. Bernacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Neubeck rent richting de bal. Neubeck geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dragić met de inworp. Klungelig pakt Neubeck de bal. Neubeck geeft een hoge lob. Dupovac is nu in balbezit. Dupovac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tápiószőlős KSE. 61%, Lábatlani papírtigrisek 39%.
Tápiószőlős KSE. - Lábatlani papírtigrisek 1:4