Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:32
  • Competitiewedstrijd: NB III.07
  • Stadion: DarkSide FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 19949
DarkSide FC Tápiószőlős KSE.
Higher 433 Tactiek Barca
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.3 gemiddelde waardering 51.5
formidabel Schieten goed
solide Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Felczak is nu in balbezit. Met opzet legt Figurski zijn tegenspeler op de grond. Felczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Felczak met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Neagoe de bal. Neagoe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Atar met een sublieme pass. Mahuad rent richting de bal. Mahuad passt de bal zonder na te denken. Daar is Neagoe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neagoe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lónyay passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Brandmeier stond buitenspel. Njærheim neemt vlug de vrije trap. Felczak is nu in balbezit. Felczak haalt uit met een fantastische trap. Bernacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel passt de bal zonder na te denken. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe schiet op doel. Bernacchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DarkSide FC - Tápiószőlős KSE. 1:0

8e minuut.
Orsoni onderschept slim de pass. Orsoni speelt de bal door. Dacourt speelt de bal door. Neagoe heeft problemen om de bal te vangen. Neagoe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Bernacchi probeert naar een medespeler te passen. Dacourt heeft problemen om de bal te vangen. Dacourt speelt de bal door. Felczak is nu in balbezit. Felczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Dacourt met een sublieme pass. Mahuad rent richting de bal. Mahuad passt de bal met de wreef. Felczak rent richting de bal. Felczak haalt uit met een fantastische trap. Bernacchi bokst de bal weg.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaucher met een snelle inworp. Hampel rent richting de bal. Hampel geeft de bal voor. Felczak springt en kopt de bal. Bernacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Hampel speelt de bal door. Gaucher rent richting de bal. Gaucher passt de bal met de wreef. Cánovas is nu in balbezit. Cánovas schiet op doel. Bernacchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Mahuad is nu in balbezit. Mahuad met een sublieme pass. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak haalt uit met een fantastische trap. Bernacchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hampel passt de bal met de wreef. Mahuad met een sublieme pass. Dacourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe rent richting de bal. Neagoe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Malek heeft problemen om de bal te vangen. Gaucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Malek begaat een overtreding. Malek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DarkSide FC 22%, Tápiószőlős KSE. 78%.
DarkSide FC - Tápiószőlős KSE. 1:0

54e minuut.
Gaucher geeft de bal voor. Cánovas is nu in balbezit. Figurski verovert de bal door een tackle van achteren. Mahuad verovert de bal door een tackle van achteren. Mahuad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Cánovas kopt de bal weg. Felczak rent richting de bal. Četnik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Felczak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Felczak neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bernacchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hampel zal de hoekschop nemen. Felczak krijgt zijn hoofd ertegen. Četnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe draait met de bal, schiet en ... Bernacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Gaucher probeert naar een medespeler te passen. Lónyay rent richting de bal. Felczak verovert de bal door een tackle van achteren. Felczak haalt uit met een fantastische trap. Bernacchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DarkSide FC - Tápiószőlős KSE. 2:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santinelli komt het veld opgelopen. Di Bella komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Nicchi geeft een lange en hoge pass. Mahuad kopt de bal weg. Daar is Nicchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cánovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cánovas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Szmateła bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmateła maakt een afschuwelijke overtreding. Felczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Felczak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gaucher verovert de bal door een tackle van achteren. Gaucher met een sublieme pass. Dacourt met een sublieme pass. Felczak is nu in balbezit. Felczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mahuad bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahuad passt de bal in één keer door. Daar is Di Bella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mentorski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cánovas passt de bal in één keer door. Santinelli rent richting de bal. Santinelli speelt de bal door. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DarkSide FC - Tápiószőlős KSE. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DarkSide FC 20%, Tápiószőlős KSE. 80%.
DarkSide FC - Tápiószőlős KSE. 3:0