Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corvinus FC VöröSördögök
5-4-1 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
24 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.2 gemiddelde waardering 51.3
formidable Schieten solid
solid Passen excellent
solid Verdedigen adequate


7e minuut.
Klungelig pakt Bambrowski de bal. Simula is nu in balbezit. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski schiet op doel. Moliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - VöröSördögök 1:0

16e minuut.
Montalvan passt de bal in één keer door. Simula probeert naar een medespeler te passen. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski schiet op doel. Dobos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - VöröSördögök 2:0

21e minuut.
Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek passt de bal met de wreef. Novakov is nu in balbezit. Novakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - VöröSördögök 2:1

23e minuut.
Hada passt de bal met de wreef. Simula is nu in balbezit. Simula passt de bal met de wreef. Stara rent richting de bal. Stara draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - VöröSördögök 3:1

30e minuut.
Prorok bereikt de bal nog maar net als eerste. Prorok met een sublieme pass. Stara rent richting de bal. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - VöröSördögök 4:1

33e minuut.
Hada rent richting de bal. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski passt de bal in één keer door. Daar is Stara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stara haalt uit met een fantastische trap. Dobos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Hada is nu in balbezit. Simula met een sublieme pass. Stara rent richting de bal. Stara draait met de bal, schiet en ... Momuntjuk probeert de bal aan de voet te houden. Dobos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Prorok probeert naar een medespeler te passen. Momuntjuk rent richting de bal. Stara verovert de bal door een tackle van achteren. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinus FC 50%, VöröSördögök 50%.
Corvinus FC - VöröSördögök 4:1

47e minuut.
Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski passt de bal met de wreef. Stara is nu in balbezit. Stara haalt uit met een fantastische trap. Momuntjuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Prorok met een snelle inworp. Simula bereikt de bal nog maar net als eerste. Simula passt de bal zonder na te denken. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - VöröSördögök 5:1

51e minuut.
Simula is nu in balbezit. Simula passt de bal in één keer door. Hada met een sublieme pass. Stara bereikt de bal nog maar net als eerste. Stara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Bambrowski rent richting de bal. Simula bereikt de bal nog maar net als eerste. Simula passt de bal zonder na te denken. Montalvan geeft de bal voor. Bambrowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Dobos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stara rent richting de bal. Stara draait met de bal, schiet en ... Dobos bokst de bal weg.

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Prorok geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bambrowski heeft problemen om de bal te vangen. Bambrowski schiet op doel. Dobos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - VöröSördögök 6:1

56e minuut.
Kürtös verovert de bal door een tackle van achteren. Kürtös geeft een hoge lob. Novakov kopt de bal weg. Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sępek is nu in balbezit. Sępek haalt uit met een fantastische trap. Vivardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sallai de bal. Sępek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Stara onderschept slim de pass. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan passt de bal met de wreef. Stara rent richting de bal. Stara schiet op doel. Dobos bokst de bal weg. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - VöröSördögök 7:1

65e minuut.
Moliński geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Sępek. Goede buitenspelval van de verdediging. Hada maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Stara de bal. Stara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - VöröSördögök 8:1

71e minuut.
Koukoufikis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kőtörő komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Daar is Sępek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novakov rent richting de bal. Heffler geeft de bal voor. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Montalvan passt de bal zonder na te denken. Simula kan de bal niet met de borst controleren. Kőtörő rent richting de bal. Montalvan onderschept slim de pass. Montalvan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dobos trapt de bal weg van het doel. Hada kopt de bal weg. Stara rent richting de bal. Stara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - VöröSördögök 9:1

78e minuut.
Dobos met een harde bal richting middenveld. Simula kopt de bal weg. Klungelig pakt Kőtörő de bal. Stara is nu in balbezit. Stara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - VöröSördögök 10:1

80e minuut.
Simula verovert de bal door een tackle van achteren. Simula met een sublieme pass. Stara is nu in balbezit. Stara draait met de bal, schiet en ... Dobos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - VöröSördögök 11:1

82e minuut.
Madajczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Obledo onderschept slim de pass. Obledo geeft een hoge lob. Novakov rent richting de bal. Novakov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - VöröSördögök 11:2

84e minuut.
Stara kopt de bal weg. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stara is nu in balbezit. Stara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - VöröSördögök 12:2

87e minuut.
Madajczyk onderschept slim de pass. Madajczyk geeft een hoge lob. Stara met een sublieme pass. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. Dobos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Sallai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simula controleert de bal met de borst. Simula probeert naar een medespeler te passen. Stara is nu in balbezit. Stara haalt uit met een fantastische trap. Dobos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinus FC 35%, VöröSördögök 65%.
Corvinus FC - VöröSördögök 12:2