Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:33
  • Competitiewedstrijd: NB III.07
  • Stadion: orca fc Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 27563
Mycelium Tápiószőlős KSE.
532o Tactiek Barca
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
33 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.7 gemiddelde waardering 53.5
uitmuntend Schieten solide
solide Passen goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Figurski probeert naar een medespeler te passen. Malek rent richting de bal. Goudmijn begaat een overtreding. Goudmijn krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Figurski probeert naar een medespeler te passen. Ogrodowczyk probeert naar een medespeler te passen. Goudmijn met een sublieme pass. Detzlhofer rent richting de bal. Detzlhofer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Brandmeier passt de bal in één keer door. Daar is Tobescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Totik met een sublieme pass. Detzlhofer rent richting de bal. Detzlhofer draait met de bal, schiet en ... Bernacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Crivăţ kopt de bal weg. Detzlhofer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Četnik verovert de bal door een tackle van achteren. Goudmijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Goudmijn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Klungelig pakt Łapka de bal. Lisca rent richting de bal. Lisca geeft een lange en hoge pass. Detzlhofer rent richting de bal. Detzlhofer haalt uit met een fantastische trap. Bernacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Tápiószőlős KSE. 1:0

20e minuut.
Detzlhofer heeft problemen om de bal te vangen. Detzlhofer probeert naar een medespeler te passen. Goudmijn is nu in balbezit. Goudmijn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Tápiószőlős KSE. 2:0

22e minuut.
Totik haalt uit met een fantastische trap. Četnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hồng Sơn zal de hoekschop nemen. Detzlhofer kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Goudmijn rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Ogrodowczyk onderschept slim de pass. Ogrodowczyk passt de bal zonder na te denken. Lisca met een sublieme pass. Goudmijn is nu in balbezit. Goudmijn schiet op doel. Bernacchi bokst de bal weg.

27e minuut.
Lisca met een snelle inworp. Hồng Sơn heeft problemen om de bal te vangen. Hồng Sơn geeft een hoge lob. Detzlhofer maakt een snoekduik en kopt de bal. Bernacchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Tápiószőlős KSE. 3:0

31e minuut.
Szmateła verovert de bal door een tackle van achteren. Szmateła geeft de bal voor. Maury kan de bal niet met de borst controleren. Hue is nu in balbezit. Hue draait met de bal, schiet en ... Cizmă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Četnik rent richting de bal. Detzlhofer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Detzlhofer krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Klungelig pakt Goudmijn de bal. Nicchi probeert naar een medespeler te passen. Lónyay controleert de bal met de borst. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mycelium 32%, Tápiószőlős KSE. 68%.
Mycelium - Tápiószőlős KSE. 3:0

47e minuut.
Lisca passt de bal met de wreef. Maury met een sublieme pass. Detzlhofer is nu in balbezit. Detzlhofer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Goudmijn is nu in balbezit. Goudmijn passt de bal zonder na te denken. Detzlhofer is nu in balbezit. Detzlhofer draait met de bal, schiet en ... Bernacchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodowczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ogrodowczyk geeft een hoge lob. Goudmijn heeft problemen om de bal te vangen. Goudmijn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Hồng Sơn met een snelle inworp. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer geeft een lange en hoge pass. Goudmijn rent richting de bal. Goudmijn draait met de bal, schiet en ... Bernacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Hồng Sơn onderschept slim de pass. Hồng Sơn passt de bal in één keer door. Detzlhofer rent richting de bal. Detzlhofer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Lisca onderschept slim de pass. Lisca speelt de bal door. Bereczki speelt de bal door. Detzlhofer is nu in balbezit. Detzlhofer draait met de bal, schiet en ... Bernacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nicchi heeft problemen om de bal te vangen. Goudmijn is nu in balbezit. Goudmijn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Tápiószőlős KSE. 4:0

69e minuut.
Lónyay geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lisca de bal onder controle te krijgen. Mierzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Brandmeier schiet op doel. Cizmă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Figurski rent richting de bal. Totik verovert de bal door een tackle van achteren. Totik speelt de bal door. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lisca kopt de bal weg. Bereczki is nu in balbezit. Bereczki probeert naar een medespeler te passen. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer schiet op doel. Bernacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Doeltrap. Cizmă trapt de bal weg. Totik kopt de bal weg. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Tápiószőlős KSE. 5:0

79e minuut.
Lónyay probeert naar een medespeler te passen. Szmateła rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Detzlhofer. Detzlhofer krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

82e minuut.
Totik geeft de bal voor. Četnik heeft problemen om de bal te vangen. Goudmijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Goudmijn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Nicchi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bereczki met een snelle inworp. Goudmijn rent richting de bal. Goudmijn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Crivăţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bereczki is nu in balbezit. Bereczki passt de bal zonder na te denken. Goudmijn is nu in balbezit. Goudmijn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mycelium 21%, Tápiószőlős KSE. 79%.
Mycelium - Tápiószőlős KSE. 5:0