Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lábatlani papírtigrisek NNRAS
Nőinemiszerv Tactiek Kutyataktika
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.7 gemiddelde waardering 45.1
very good Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Fein speelt de bal door. Neubeck rent richting de bal. Neubeck passt de bal in één keer door. Dupovac rent richting de bal. Dupovac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Czorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec onderschept slim de pass. Łakomiec passt de bal in één keer door. Dupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupovac schiet op doel. Wong bokst de bal weg.

10e minuut.
Caridad heeft problemen om de bal te vangen. Neubeck rent richting de bal. Neubeck geeft een hoge lob. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec schiet op doel. Wong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bosschart zal de hoekschop nemen. Łakomiec kopt de bal weg. Dupovac rent richting de bal. Dupovac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Neubeck bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rossini heeft problemen om de bal te vangen. Rossini geeft een lange en hoge pass. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec schiet op doel. Wong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Qəzənfərov geeft een hoge lob. Vandenhout rent richting de bal. Linares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vandenhout raakt geblesseerd tijdens het duel. Tuna komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Neubeck probeert naar een medespeler te passen. Dupovac rent richting de bal. Dupovac passt de bal zonder na te denken. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Linares geeft de bal voor. Neubeck rent richting de bal. Kundra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kundra krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Rossini heeft problemen om de bal te vangen. van Veenendaal is nu in balbezit. Rossini verovert de bal door een tackle van achteren. Rossini passt de bal met de wreef. Bosschart geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Fein kopt de bal weg. Daar is Rossini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossini speelt de bal door. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap. Wong bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lábatlani papírtigrisek 39%, NNRAS 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lábatlani papírtigrisek - NNRAS 0:0

46e minuut.
Kapuvári komt het veld opgelopen. Liaudanskis komt het veld opgelopen. Viola komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Łakomiec onderschept slim de pass. Łakomiec passt de bal in één keer door. Rossini rent richting de bal. Rossini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - NNRAS 1:0

58e minuut.
Manning geeft een lange en hoge pass. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bosschart zijn tegenspeler op de grond. Bosschart krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Dupovac speelt de bal door. Rossini probeert naar een medespeler te passen. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap. Viola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - NNRAS 2:0

66e minuut.
Rossini is nu in balbezit. Rossini passt de bal in één keer door. Qəzənfərov is nu in balbezit. Łakomiec onderschept slim de pass. Łakomiec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupovac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - NNRAS 3:0

67e minuut.
Tuna probeert de bal aan de voet te houden. Mowlik is nu in balbezit. Dupovac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mowlik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Qəzənfərov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Liaudanskis rent richting de bal. Liaudanskis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Rossini rent richting de bal. Manning verovert de bal door een tackle van achteren. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec schiet op doel. Viola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - NNRAS 4:0

80e minuut.
Linares geeft een lange en hoge pass. Łakomiec kopt de bal weg. Dupovac rent richting de bal. Rossini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Fein met een sublieme pass. Neubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubeck passt de bal met de wreef. Dupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupovac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Czorny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossini passt de bal zonder na te denken. Dupovac rent richting de bal. Dupovac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Liaudanskis controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Piec maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rossini kopt de bal weg. Klungelig pakt Qəzənfərov de bal. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - NNRAS 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lábatlani papírtigrisek 34%, NNRAS 66%.
Lábatlani papírtigrisek - NNRAS 5:0