Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:32
  • Competitiewedstrijd: NB III.08
  • Stadion: Avatar FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 34182
Avatar FC H-mégy FC
na most Tactiek 352
50% Balbezit 50%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.5 gemiddelde waardering 43.8
uitmuntend Schieten redelijk
formidabel Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
De La Cruz passt de bal met de wreef. Wodzyński geeft de bal voor. Vasile kopt de bal weg. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost haalt uit met een fantastische trap. Pistore bokst de bal weg.

2e minuut.
Azhari onderschept slim de pass. Stephan is nu in balbezit. Stephan geeft een hoge lob. Azhari geeft een hoge lob. Vasile maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Nozicska bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozicska passt de bal zonder na te denken. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - H-mégy FC 1:0

7e minuut.
Harnik is nu in balbezit. Harnik geeft de bal voor. Štofča bereikt de bal nog maar net als eerste. Štofča geeft de bal voor. Vasile krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - H-mégy FC 2:0

8e minuut.
Kolacyjny is nu in balbezit. Oost verovert de bal door een tackle van achteren. Oost passt de bal zonder na te denken. Vasile is nu in balbezit. Vasile haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Harnik de bal. Vasile rent richting de bal. Vasile schiet op doel. Pistore probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - H-mégy FC 3:0

11e minuut.
Azhari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nozicska is nu in balbezit. Nozicska geeft een lange en hoge pass. Vasile springt en kopt de bal. Pistore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Nozicska verovert de bal door een tackle van achteren. Nozicska met een sublieme pass. Kopeć probeert naar een medespeler te passen. Vasile is nu in balbezit. Vasile draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Harnik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Azhari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nozicska bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozicska geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Inworp. Azhari met een snelle inworp. Nozicska geeft de bal voor. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - H-mégy FC 4:0

16e minuut.
Azhari rent richting de bal. Azhari probeert naar een medespeler te passen. Nozicska met een sublieme pass. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oost is nu in balbezit. Oost haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - H-mégy FC 5:0

17e minuut.
Kopeć rent richting de bal. Kopeć speelt de bal door. Vasile rent richting de bal. Oost is nu in balbezit. Oost draait met de bal, schiet en ... Pistore bokst de bal weg.

19e minuut.
Kopeć geeft een hoge lob. Keruzoré heeft problemen om de bal te vangen. Vasile verovert de bal door een tackle van achteren. Vasile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - H-mégy FC 6:0

21e minuut.
Azhari passt de bal in één keer door. Nozicska rent richting de bal. Nozicska passt de bal zonder na te denken. Vasile rent richting de bal. Vasile schiet op doel. Pistore bokst de bal weg.

34e minuut.
Nozicska passt de bal met de wreef. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost passt de bal in één keer door. Vasile rent richting de bal. Vasile haalt uit met een fantastische trap. Pistore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Nozicska passt de bal in één keer door. Kopeć is nu in balbezit. Kopeć probeert naar een medespeler te passen. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Azhari probeert naar een medespeler te passen. De La Cruz is nu in balbezit. De La Cruz passt de bal met de wreef. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile schiet op doel. Pistore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Kolacyjny geeft een lange en hoge pass. Wodzyński geeft de bal voor. Klungelig pakt Kolacyjny de bal. Oost rent richting de bal. Oost draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nozicska geeft een lange en hoge pass. Harnik speelt de bal door. Azhari rent richting de bal. Azhari geeft een hoge lob. Keruzoré controleert de bal met de borst. Pistore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avatar FC 17%, H-mégy FC 83%.
Avatar FC - H-mégy FC 6:0

47e minuut.
Inworp. Kopeć zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nozicska geeft een lange en hoge pass. Daar is De La Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De La Cruz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Howie speelt de bal door. Keruzoré rent richting de bal. Vasile onderschept slim de pass. Vasile haalt uit met een fantastische trap. Pistore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - H-mégy FC 7:0

66e minuut.
Nozicska passt de bal zonder na te denken. Daar is Vasile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasile passt de bal zonder na te denken. Oost is nu in balbezit. Oost draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vasile is nu in balbezit. Kopeć is nu in balbezit. Kopeć passt de bal met de wreef. Vasile is nu in balbezit. Vasile haalt uit met een fantastische trap. Pistore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Keruzoré geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Ersözlü. Goede buitenspelval van de verdediging. Nozicska maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De La Cruz rent richting de bal. De La Cruz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Štofča speelt de bal door. Kopeć is nu in balbezit. Kopeć passt de bal zonder na te denken. Oost is nu in balbezit. Oost haalt uit met een fantastische trap. Pistore bokst de bal weg.

77e minuut.
Kopeć kopt de bal weg. Oost rent richting de bal. Oost passt de bal in één keer door. Vasile is nu in balbezit. Vasile haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Nozicska speelt de bal door. De La Cruz is nu in balbezit. Keruzoré verovert de bal door een tackle van achteren. Vasile rent richting de bal. Vasile draait met de bal, schiet en ... Pistore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Daar is Cozlov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azhari onderschept slim de pass. Azhari met een sublieme pass. Vasile rent richting de bal. Vasile draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kopeć zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oost rent richting de bal. Oost geeft een lange en hoge pass. Vasile rent richting de bal. Vasile schiet op doel. Pistore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avatar FC 29%, H-mégy FC 71%.
Avatar FC - H-mégy FC 7:0