Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manovariak FC Meteor SC
3232 Tactiek bogyo
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.1 gemiddelde waardering 55.3
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Vecsei met een sublieme pass. Katona rent richting de bal. Bendea rent richting de bal. Katona onderschept slim de pass. Katona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Cambro onderschept slim de pass. Cambro passt de bal in één keer door. Kürti speelt de bal door. Vadkerti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadkerti schiet op doel. Kürti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Pomper geeft een lange en hoge pass. Vadkerti kopt de bal weg. Cambro is nu in balbezit. De Jonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. De Jonghe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Cambro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó is nu in balbezit. Cambro verovert de bal door een tackle van achteren. Cambro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manovariak FC - Meteor SC 1:0

34e minuut.
Burke is nu in balbezit. Burke speelt de bal door. Klungelig pakt Muniozguren de bal. Muniozguren schiet op doel. Kürti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Vadkerti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadkerti geeft een hoge lob. Burke kopt de bal weg. Muniozguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniozguren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manovariak FC 54%, Meteor SC 46%.
Manovariak FC - Meteor SC 1:0

46e minuut.
Sógor met een sublieme pass. Klungelig pakt Crăciunescu de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cambro. Crăciunescu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Crăciunescu kan niet meer verder spelen. Hernádi komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klungelig pakt Vadkerti de bal. Vadkerti passt de bal in één keer door. Pomper is nu in balbezit. Burke geeft een hoge lob. Muniozguren springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Burke is nu in balbezit. Burke passt de bal in één keer door. Muniozguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniozguren draait met de bal, schiet en ... Paal!

62e minuut.
Hernádi kopt de bal weg. De Jonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vecsei. Vecsei krijgt een gele kaart. De Jonghe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Jonghe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Muniozguren krijgt zijn hoofd ertegen. Kürti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Benedusi probeert naar een medespeler te passen. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes geeft een hoge lob. Cambro is nu in balbezit. Cambro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manovariak FC - Meteor SC 2:0

69e minuut.
Muniozguren speelt de bal door. Fuentes rent richting de bal. Fuentes geeft een hoge lob. Muniozguren rent richting de bal. Muniozguren haalt uit met een fantastische trap. Kürti bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Cambro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambro schiet op doel. Kürti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. el-Mazide Ndiaye komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Mogyoródi komt het veld opgelopen.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lemerre komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Sógor kopt de bal weg. Benedusi probeert de bal aan de voet te houden. el-Mazide Ndiaye rent richting de bal. Katona verovert de bal door een tackle van achteren. Katona haalt uit met een fantastische trap. Mohácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Hernádi rent richting de bal. Gliznitskof onderschept slim de pass. Gliznitskof geeft de bal voor. Cambro rent richting de bal. Cambro schiet op doel. Kürti bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manovariak FC 52%, Meteor SC 48%.
Manovariak FC - Meteor SC 2:0