Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arkrektor 07 FC Csikavan FC
Def2 Tactiek csete
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63 gemiddelde waardering 52.9
excellent Schieten adequate
excellent Passen good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Frei probeert de bal met de borst te controleren. Bánó is nu in balbezit. Gőz onderschept slim de pass. Varga onderschept slim de pass. Varga haalt uit met een fantastische trap. Kollega bokst de bal weg.

18e minuut.
Vojtekovszki geeft een lange en hoge pass. Varga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galla geeft een hoge lob. Bánó is nu in balbezit. Bánó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arkrektor 07 FC - Csikavan FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arkrektor 07 FC 38%, Csikavan FC 62%.
Arkrektor 07 FC - Csikavan FC 1:0

60e minuut.
Felföldi kopt de bal weg. Ballai rent richting de bal. Galla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Galla krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Gulyás geeft de bal voor. Klungelig pakt Bánó de bal. Gőz begaat een overtreding. Bánó is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Galla neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Galla kopt de bal weg. Brecska heeft problemen om de bal te vangen. Brecska probeert naar een medespeler te passen. Bánó is nu in balbezit. Bánó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Brecska is nu in balbezit. Brecska passt de bal met de wreef. Vojtekovszki rent richting de bal. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arkrektor 07 FC - Csikavan FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arkrektor 07 FC 42%, Csikavan FC 58%.
Arkrektor 07 FC - Csikavan FC 2:0