Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madrid Forever Sasfiókák FC
xxx Tactiek 532
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 52.2
goed Schieten uitstekend
matig Passen solide
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Pecoraro met een snelle inworp. Persakis rent richting de bal. Persakis passt de bal met de wreef. Agnes is nu in balbezit. Agnes draait met de bal, schiet en ... Durleci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lugović rent richting de bal. Lugović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - Sasfiókák FC 0:1

5e minuut.
Persakis neemt de hoekschop. Makatindu probeert naar een medespeler te passen. Agnes rent richting de bal. Agnes draait met de bal, schiet en ... Durleci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Makatindu passt de bal met de wreef. Lugović rent richting de bal. Guga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lugović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Agnes zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - Sasfiókák FC 0:2

14e minuut.
Nario speelt de bal door. Agnes heeft problemen om de bal te vangen. Agnes speelt de bal door. Lugović rent richting de bal. Lugović haalt uit met een fantastische trap. Durleci bokst de bal weg. Agnes krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Durleci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Persakis passt de bal in één keer door. Agnes rent richting de bal. Alpár begaat een overtreding. Alpár krijgt een gele kaart. Agnes raakt geblesseerd tijdens het duel. Nario zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Nario speelt de bal door. Agnes rent richting de bal. Agnes passt de bal met de wreef. Lugović rent richting de bal. Lugović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Agnes onderschept slim de pass. Agnes geeft een lange en hoge pass. Bojin met een sublieme pass. Daar is Pecoraro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pecoraro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Lugović rent richting de bal. Lugović passt de bal in één keer door. Agnes is nu in balbezit. Agnes draait met de bal, schiet en ... Durleci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - Sasfiókák FC 0:3

35e minuut.
Pecoraro met een sublieme pass. Agnes rent richting de bal. Agnes passt de bal in één keer door. Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović haalt uit met een fantastische trap. Durleci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Stroobants met een sublieme pass. Futó is nu in balbezit. Futó passt de bal in één keer door. Billmann is nu in balbezit. Billmann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Persakis probeert naar een medespeler te passen. Makatindu met een sublieme pass. Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović draait met de bal, schiet en ... Guga probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Agnes probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - Sasfiókák FC 0:4

44e minuut.
Nario passt de bal in één keer door. Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović passt de bal zonder na te denken. Agnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Makatindu bereikt de bal nog maar net als eerste. Makatindu passt de bal in één keer door. Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović draait met de bal, schiet en ... Durleci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Forever 68%, Sasfiókák FC 32%.
Madrid Forever - Sasfiókák FC 0:4

53e minuut.
Agnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpár is nu in balbezit. Futó is nu in balbezit. Nario onderschept slim de pass. Nario geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Viehweg passt de bal in één keer door. Płatosz is nu in balbezit. Płatosz speelt de bal door. Agnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - Sasfiókák FC 0:5

60e minuut.
Nario probeert de bal aan de voet te houden. Stroobants is nu in balbezit. Stroobants passt de bal met de wreef. Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Persakis passt de bal zonder na te denken. Babayan rent richting de bal. Lugović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Lugović moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lugović schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Babayan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Babayan kan niet meer verder spelen. Lipcsei komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Płatosz geeft een hoge lob. Makatindu kopt de bal weg. Daar is Agnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makatindu rent richting de bal. Makatindu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lipcsei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnes verovert de bal door een tackle van achteren. Makatindu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnes is nu in balbezit. Agnes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pecoraro is nu in balbezit. Pecoraro passt de bal in één keer door. Makatindu bereikt de bal nog maar net als eerste. Makatindu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - Sasfiókák FC 0:6

83e minuut.
Dombi heeft problemen om de bal te vangen. Makatindu onderschept slim de pass. Makatindu probeert naar een medespeler te passen. Agnes rent richting de bal. Agnes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Guga de bal. Durleci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Daar is Makatindu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makatindu probeert naar een medespeler te passen. Płatosz probeert naar een medespeler te passen. Agnes is nu in balbezit. Agnes haalt uit met een fantastische trap. Durleci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Forever 67%, Sasfiókák FC 33%.
Madrid Forever - Sasfiókák FC 0:6