Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pannonhalma Replay Devil Driver
nt 5-3-2 Tactiek 532
42% Balbezit 58%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 56.9
excellent Schieten formidable
very good Passen solid
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Ishiju geeft een hoge lob. Inworp. Casierra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uña geeft een hoge lob. Criciúma krijgt zijn hoofd ertegen. Satish kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plian bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pannonhalma Replay - Devil Driver 1:0

3e minuut.
Inworp. Podliński met een snelle inworp. Casierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Casierra geeft een lange en hoge pass. Criciúma springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Yamamoto probeert naar een medespeler te passen. Uña rent richting de bal. Uña probeert naar een medespeler te passen. Bodí bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodí draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Plian kopt de bal weg. Klungelig pakt Ralph de bal. Bodí bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodí haalt uit met een fantastische trap. Satish probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pannonhalma Replay - Devil Driver 2:0

26e minuut.
Podliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Podliński geeft een hoge lob. Ralph kan de bal niet met de borst controleren. Criciúma is nu in balbezit. Criciúma draait met de bal, schiet en ... Satish bokst de bal weg. Casierra geeft de bal voor. Criciúma is nu in balbezit. Criciúma haalt uit met een fantastische trap. Satish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Zito geeft een lange en hoge pass. Casierra geeft een hoge lob. Criciúma bereikt de bal nog maar net als eerste. Criciúma schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Ralph rent richting de bal. Uña onderschept slim de pass. Uña probeert naar een medespeler te passen. Bodí is nu in balbezit. Bodí haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pannonhalma Replay 40%, Devil Driver 60%.
Pannonhalma Replay - Devil Driver 2:0

52e minuut.
Douglas is nu in balbezit. Douglas speelt de bal door. Torregiani geeft een hoge lob. Zito krijgt zijn hoofd ertegen. Gasparinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pannonhalma Replay - Devil Driver 2:1

58e minuut.
Nientun verovert de bal door een tackle van achteren. Nientun geeft een lange en hoge pass. Casierra speelt de bal door. Criciúma rent richting de bal. Criciúma schiet op doel. Satish bokst de bal weg.

62e minuut.
Torregiani probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Omozik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uña geeft een hoge lob. Criciúma springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bodí rent richting de bal. Bodí schiet op doel. Satish bokst de bal weg.

67e minuut.
Ralph is nu in balbezit. Convey probeert naar een medespeler te passen. Douglas is nu in balbezit. Douglas geeft de bal voor. Zito krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zito speelt de bal door. Douglas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douglas passt de bal zonder na te denken. Hugués rent richting de bal. Hugués haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ishiju bereikt de bal nog maar net als eerste. Criciúma onderschept slim de pass. Uña geeft een lange en hoge pass. Bodí krijgt zijn hoofd ertegen. Satish maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pannonhalma Replay - Devil Driver 3:1

78e minuut.
Torregiani passt de bal in één keer door. Convey bereikt de bal nog maar net als eerste. Omozik begaat een overtreding. Omozik krijgt een gele kaart. Convey moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Convey kan niet meer verder spelen. Tibi komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Torregiani speelt de bal door. Douglas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douglas speelt de bal door. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pannonhalma Replay 54%, Devil Driver 46%.
Pannonhalma Replay - Devil Driver 3:1