Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grand Diamonds Mucky Druids
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
tragic Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Knowles heeft problemen om de bal te vangen. Gwatkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwatkin speelt de bal door. Bourne is nu in balbezit. Bourne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Armett geeft een lange en hoge pass. Middleton kopt de bal weg. Middleton rent richting de bal. Middleton draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wynne de bal onder controle te krijgen. Gabb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Mardon geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Armett de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mardon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Curtis kopt de bal weg. Gabbidon bokst de bal weg.

39e minuut.
Evins probeert naar een medespeler te passen. Mardon rent richting de bal. Mardon speelt de bal door. Harry rent richting de bal. Harry schiet op doel. Gabbidon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Armett de bal onder controle te krijgen. Harry is nu in balbezit. Harry draait met de bal, schiet en ... Curtis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brain neemt de hoekschop. Mardon maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grand Diamonds 46%, Mucky Druids 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grand Diamonds - Mucky Druids 0:0

60e minuut.
Swarbrick met de inworp. Elcox kan de bal niet met de borst controleren. Elcox probeert naar een medespeler te passen. Harry is nu in balbezit. Harry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Elcox passt de bal zonder na te denken. Armett probeert naar een medespeler te passen. Daar is Curtis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harry is nu in balbezit. Harry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gwatkin rent richting de bal. Gwatkin geeft de bal voor. Hough heeft problemen om de bal te vangen. Mardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardon passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Langton met een snelle inworp. Mardon geeft de bal voor. Gabbidon met een sublieme pass. Middleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Middleton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grand Diamonds 55%, Mucky Druids 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grand Diamonds - Mucky Druids 0:0