Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Llewis Colts Foggy Dogs
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Cooke speelt de bal door. Letheran is nu in balbezit. Hale verovert de bal door een tackle van achteren. Hale haalt uit met een fantastische trap. Reynolds probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cavenaghi passt de bal zonder na te denken. Clyde is nu in balbezit. Hanmer rent richting de bal. Clyde verovert de bal door een tackle van achteren. Clyde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Welling probeert naar een medespeler te passen. Cavenaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Clyde rent richting de bal. Cavenaghi is nu in balbezit. Cavenaghi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Llewis Colts - Foggy Dogs 1:0

30e minuut.
Brew rent richting de bal. Brew geeft een hoge lob. Inworp. Mărgăritescu met een snelle inworp. Cavenaghi geeft een lange en hoge pass. Smallwood bokst de bal weg. Clyde is nu in balbezit. Clyde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Llewis Colts - Foggy Dogs 2:0

39e minuut.
Cooke met een sublieme pass. Hale heeft problemen om de bal te vangen. Welling bereikt de bal nog maar net als eerste. Hale verovert de bal door een tackle van achteren. Hale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Llewis Colts - Foggy Dogs 2:1

41e minuut.
Klungelig pakt Hale de bal. Fertis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooke onderschept slim de pass. Hale is nu in balbezit. Hale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llewis Colts 39%, Foggy Dogs 61%.
Llewis Colts - Foggy Dogs 2:1

62e minuut.
Brew geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mărgăritescu met de inworp. Cavenaghi rent richting de bal. Cavenaghi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Brew heeft problemen om de bal te vangen. Mărgăritescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărgăritescu met een sublieme pass. Clyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Clyde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Welling passt de bal in één keer door. Cavenaghi rent richting de bal. Boulton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boulton krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llewis Colts 33%, Foggy Dogs 67%.
Llewis Colts - Foggy Dogs 2:1