Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Clube de Wales Eminent Hill
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
34 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 19
solid Schieten weak
very good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Coyne passt de bal met de wreef. Kılınç rent richting de bal. Duggan verovert de bal door een tackle van achteren. Coates rent richting de bal. Coates schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Coyne geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Langdon de bal. Langdon probeert naar een medespeler te passen. Kılınç is nu in balbezit. Kılınç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bird is nu in balbezit. Bird probeert naar een medespeler te passen. Chapple bereikt de bal nog maar net als eerste. Coates onderschept slim de pass. Coates schiet op doel. Denham bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Eminent Hill 1:0

21e minuut.
Hill passt de bal met de wreef. Ruscoe probeert naar een medespeler te passen. Bond heeft problemen om de bal te vangen. Bond speelt de bal door. Chapple is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Eminent Hill 2:0

26e minuut.
Pearce geeft een lange en hoge pass. Carr is nu in balbezit. Carr passt de bal in één keer door. Coates heeft problemen om de bal te vangen. Coates haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ruscoe geeft een hoge lob. Langdon rent richting de bal. Langdon passt de bal in één keer door. Coates is nu in balbezit. Coates draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Eminent Hill 3:0

28e minuut.
Bird is nu in balbezit. Bird probeert naar een medespeler te passen. Pearce rent richting de bal. Kılınç onderschept slim de pass. Kılınç schiet op doel. Denham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Langdon zal de hoekschop nemen. Denham met een sublieme pass. Gil speelt de bal door. Langdon heeft problemen om de bal te vangen. Langdon geeft een lange en hoge pass. Denham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Bird rent richting de bal. Langdon verovert de bal door een tackle van achteren. Langdon probeert naar een medespeler te passen. Coates is nu in balbezit. Coates draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Ruscoe rent richting de bal. Coates verovert de bal door een tackle van achteren. Coates passt de bal in één keer door. Kılınç rent richting de bal. Kılınç schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Ruscoe geeft een lange en hoge pass. Inworp. Coyne met een snelle inworp. Coates rent richting de bal. Coates haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ruscoe is nu in balbezit. Coates verovert de bal door een tackle van achteren. Coates passt de bal met de wreef. Kılınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Clube de Wales 21%, Eminent Hill 79%.
Sporting Clube de Wales - Eminent Hill 3:0

52e minuut.
Chapple geeft een hoge lob. Smithe bereikt de bal nog maar net als eerste. Smithe met een sublieme pass. Coates is nu in balbezit. Coates schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Coates is nu in balbezit. Coates schiet op doel. Daar is Bond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kılınç rent richting de bal. Kılınç draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Bond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd geeft een lange en hoge pass. Kılınç rent richting de bal. Kılınç draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Eminent Hill 4:0

61e minuut.
Inworp. Langdon met de inworp. Kılınç rent richting de bal. Kılınç geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Duggan de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Denham speelt de bal door. Smithe kopt de bal weg. Chapple controleert de bal met de borst. Coates rent richting de bal. Coates draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Langdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Langdon geeft een lange en hoge pass. Coates bereikt de bal nog maar net als eerste. Coates schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Eminent Hill 5:0

73e minuut.
Langdon passt de bal in één keer door. Duggan heeft problemen om de bal te vangen. Todd speelt de bal door. Coates is nu in balbezit. Coates draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pearce geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gil met een snelle inworp. Langdon is nu in balbezit. Langdon geeft een lange en hoge pass. Denham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chapple kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Langdon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kılınç kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bond met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Langdon met een snelle inworp. Todd controleert de bal met de borst. Todd geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Coyne geeft de bal voor. Bond kopt de bal weg. Coates is nu in balbezit. Coates draait met de bal, schiet en ... Denham maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Eminent Hill 6:0

82e minuut.
Chapple geeft een hoge lob. Coyne heeft problemen om de bal te vangen. Coyne speelt de bal door. Coates rent richting de bal. Coates haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Todd met een sublieme pass. Coyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyne met een sublieme pass. Coates is nu in balbezit. Coates draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Clube de Wales 27%, Eminent Hill 73%.
Sporting Clube de Wales - Eminent Hill 6:0