Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Clube de Wales Train in Vain
442 Tactiek Def
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 29.3
goed Schieten zwak
zeer goed Passen redelijk
matig Verdedigen zwak


4e minuut.
Đogić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đogić geeft een hoge lob. Coates probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Todd geeft de bal voor. Kılınç maakt een snoekduik en kopt de bal. Jachowicz bokst de bal weg.

10e minuut.
Langdon is nu in balbezit. Langdon met een sublieme pass. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd geeft een lange en hoge pass. Coates maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Coyne geeft een hoge lob. Daar is Kuldanashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coates rent richting de bal. Coates haalt uit met een fantastische trap. Jachowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Train in Vain 1:0

22e minuut.
Lowndes passt de bal zonder na te denken. Carr is nu in balbezit. Carr passt de bal in één keer door. Coyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyne geeft een hoge lob. Jachowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Karwat is nu in balbezit. Langdon verovert de bal door een tackle van achteren. Langdon geeft een lange en hoge pass. Coates rent richting de bal. Van Driessche onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Coyne neemt de hoekschop. Todd maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gil is nu in balbezit. Gil passt de bal met de wreef. Todd rent richting de bal. Todd geeft een hoge lob. Kılınç maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Coyne speelt de bal door. Coates is nu in balbezit. Coates draait met de bal, schiet en ... Kaplon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Train in Vain 2:0

43e minuut.
Moigneu is nu in balbezit. Moigneu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szczutowski de bal. Coates bereikt de bal nog maar net als eerste. Coates schiet op doel. Jachowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Clube de Wales 41%, Train in Vain 59%.
Sporting Clube de Wales - Train in Vain 2:0

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jachowicz niet meer kan verder spelen. Bradford komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Todd passt de bal zonder na te denken. Langdon is nu in balbezit. Langdon passt de bal zonder na te denken. Kılınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. van Gobbel komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Coyne passt de bal zonder na te denken. Todd rent richting de bal. Todd passt de bal in één keer door. Gil is nu in balbezit. Gil geeft de bal voor. Bradford bokst de bal weg.

69e minuut.
Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr geeft een hoge lob. Đogić heeft problemen om de bal te vangen. Coates rent richting de bal. Coates geeft een hoge lob. Bradford bokst de bal weg. Kılınç krijgt zijn hoofd ertegen. Bradford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Train in Vain 3:0

76e minuut.
Cosco geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Langdon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langdon geeft een hoge lob. Bradford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kılınç is nu in balbezit. Coates rent richting de bal. Paal! Coates is nu in balbezit. Coates draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Train in Vain 4:0

86e minuut.
van Gobbel is nu in balbezit. Langdon onderschept slim de pass. Langdon geeft een hoge lob. Coates springt en kopt de bal. Paal! Kaplon heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Train in Vain 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Clube de Wales 31%, Train in Vain 69%.
Sporting Clube de Wales - Train in Vain 5:0