Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eminent Hill Irate Wasps
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Gregson rent richting de bal. Bennett verovert de bal door een tackle van achteren. Bennett probeert naar een medespeler te passen. Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bannon is nu in balbezit. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Bannon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bannon krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Edwards rent richting de bal. Edwards schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chapple de bal onder controle te krijgen. Amplett bereikt de bal nog maar net als eerste. Amplett draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Harris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Amplett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Godfrey. Godfrey krijgt een gele kaart. Amplett is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoare zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chapple heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Bannon met een sublieme pass. Bosanquet is nu in balbezit. Hill verovert de bal door een tackle van achteren. Hill haalt uit met een fantastische trap. Gornall werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - Irate Wasps 1:0

28e minuut.
Godfrey is nu in balbezit. Godfrey probeert naar een medespeler te passen. French rent richting de bal. Hill verovert de bal door een tackle van achteren. Hill draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gornall probeert naar een medespeler te passen. Bird is nu in balbezit. Bird geeft de bal voor. Pool is nu in balbezit. Pool schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eminent Hill 63%, Irate Wasps 37%.
Eminent Hill - Irate Wasps 1:0

50e minuut.
Klungelig pakt Amplett de bal. Bird is nu in balbezit. Amplett verovert de bal door een tackle van achteren. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
French probeert naar een medespeler te passen. Gregson is nu in balbezit. Gregson passt de bal met de wreef. Chapple heeft problemen om de bal te vangen. Chapple verovert de bal door een tackle van achteren. Adams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eminent Hill 55%, Irate Wasps 45%.
Eminent Hill - Irate Wasps 1:0