Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Breathtaking Hammers Astonishing City
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Freestone rent richting de bal. De Vuglt bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vuglt probeert naar een medespeler te passen. Toye is nu in balbezit. Toye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Hiley is nu in balbezit. Smart verovert de bal door een tackle van achteren. Freestone is nu in balbezit. Freestone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Breathtaking Hammers - Astonishing City 1:0

17e minuut.
Barwood speelt de bal door. Blakemore is nu in balbezit. Blakemore passt de bal zonder na te denken. Smart rent richting de bal. Smart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De Vuglt bereikt de bal nog maar net als eerste. Elles onderschept slim de pass. Elles geeft een lange en hoge pass. Smart rent richting de bal. Smart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Trew geeft een lange en hoge pass. Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiley is nu in balbezit. Smart onderschept slim de pass. Smart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hiley passt de bal in één keer door. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnall bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye rent richting de bal. Toye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Breathtaking Hammers - Astonishing City 1:1

32e minuut.
De Vuglt is nu in balbezit. Elles verovert de bal door een tackle van achteren. Elles passt de bal met de wreef. Smart rent richting de bal. Smart draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Fletcher is nu in balbezit. Blakemore rent richting de bal. Blakemore passt de bal in één keer door. Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. Smart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Weale speelt de bal door. Elles rent richting de bal. Toye onderschept slim de pass. Bagnall rent richting de bal. Bagnall schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Breathtaking Hammers 40%, Astonishing City 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Breathtaking Hammers - Astonishing City 1:1

50e minuut.
Blakemore met een snelle inworp. Barwood is nu in balbezit. Hiley rent richting de bal. Barwood onderschept slim de pass. Barwood geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Mounty de bal. Mounty geeft een lange en hoge pass. Trew bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye verovert de bal door een tackle van achteren. Toye draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Prickett bereikt de bal nog maar net als eerste. Prickett geeft een hoge lob. Roberts controleert de bal met de borst. Smart rent richting de bal. Smart draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Spencer met een sublieme pass. Mounty rent richting de bal. Mounty speelt de bal door. Toye is nu in balbezit. Toye draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bagnall is nu in balbezit. Bagnall passt de bal in één keer door. Toye is nu in balbezit. Toye draait met de bal, schiet en ... Hennessey probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mounty zal de hoekschop nemen. Weale heeft problemen om de bal te vangen. Weale geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Breathtaking Hammers - Astonishing City 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Breathtaking Hammers 38%, Astonishing City 62%.
Breathtaking Hammers - Astonishing City 1:2