Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magical XI Welshpool FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Llandaff is nu in balbezit. Llandaff geeft de bal voor. Gwatkin rent richting de bal. Farrell verovert de bal door een tackle van achteren. Farrell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magical XI - Welshpool FC 1:0

25e minuut.
Twiddy is nu in balbezit. Lawlor rent richting de bal. Twiddy onderschept slim de pass. Abraham rent richting de bal. Abraham haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Llandaff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twiddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Twiddy passt de bal met de wreef. Abraham rent richting de bal. Abraham draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magical XI - Welshpool FC 1:1

40e minuut.
Twiddy met een sublieme pass. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis passt de bal zonder na te denken. Farrell is nu in balbezit. Farrell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magical XI 55%, Welshpool FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magical XI - Welshpool FC 1:1

63e minuut.
Jeffries geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lawlor de bal. Twiddy speelt de bal door. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rickard speelt de bal door. Blakemore is nu in balbezit. Blakemore met een sublieme pass. Farrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Jeffries speelt de bal door. Twiddy is nu in balbezit. Twiddy met een sublieme pass. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magical XI - Welshpool FC 1:2

77e minuut.
Klungelig pakt Lawlor de bal. Goss rent richting de bal. Goss passt de bal in één keer door. Farrell is nu in balbezit. Farrell haalt uit met een fantastische trap. Brown kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magical XI 51%, Welshpool FC 49%.
Magical XI - Welshpool FC 1:2