Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dismal Wolves Talented Gentlemen
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Humble speelt de bal door. Rogerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunt rent richting de bal. Rogerson rent richting de bal. Rogerson draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Haddis is nu in balbezit. Haddis geeft een lange en hoge pass. Havelock kopt de bal weg. Parnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Wolves - Talented Gentlemen 1:0

22e minuut.
Daar is Hunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelliser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelliser speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dawkins geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pugh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dismal Wolves 61%, Talented Gentlemen 39%.
Dismal Wolves - Talented Gentlemen 1:0

54e minuut.
Hurcom probeert naar een medespeler te passen. Parnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadd rent richting de bal. Parnell onderschept slim de pass. Parnell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Rogerson kopt de bal weg. Lea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunt haalt uit met een fantastische trap. Pugh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ingram passt de bal zonder na te denken. Rogerson heeft problemen om de bal te vangen. Rogerson passt de bal in één keer door. Hunt rent richting de bal. Hunt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Culum is nu in balbezit. Culum passt de bal met de wreef. Tomkins speelt de bal door. Rogerson kan de bal niet met de borst controleren. Rogerson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dismal Wolves - Talented Gentlemen 1:1

90e minuut.
Ingram probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Tomkins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rogerson is nu in balbezit. Rogerson schiet op doel. Pugh bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dismal Wolves 52%, Talented Gentlemen 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dismal Wolves - Talented Gentlemen 1:1