Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thrilling Hornets Inspiring XI
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Kelly probeert naar een medespeler te passen. Hidle kopt de bal weg. Klungelig pakt Joslin de bal. Dubberley bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubberley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Stephen geeft de bal voor. Inworp. Coates zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dubberley is nu in balbezit. Dubberley geeft een lange en hoge pass. Kelly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Stephen geeft een hoge lob. Garside is nu in balbezit. Barrett met een sublieme pass. Hoult rent richting de bal. Hoult geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Joslin probeert de bal met de borst te controleren. Blakley bereikt de bal nog maar net als eerste. Joslin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Blakley is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Blower neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Luckwell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coates rent richting de bal. Blakley rent richting de bal. Blakley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thrilling Hornets - Inspiring XI 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thrilling Hornets 70%, Inspiring XI 30%.
Thrilling Hornets - Inspiring XI 0:1

53e minuut.
Coates geeft een hoge lob. Joslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Joslin geeft de bal voor. Wightman kopt de bal weg. Blower geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Coates bereikt de bal nog maar net als eerste. Denning is nu in balbezit. Blower probeert naar een medespeler te passen. Dubberley rent richting de bal. Dubberley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Denning kopt de bal weg. Barrett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chapple rent richting de bal. Hidle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thrilling Hornets 61%, Inspiring XI 39%.
Thrilling Hornets - Inspiring XI 0:1