Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nasty Hoops Park Saints
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 20.7
hopeless Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Luff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramasut bereikt de bal nog maar net als eerste. Parfitt begaat een overtreding. Parfitt krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Rock rent richting de bal. Parfitt onderschept slim de pass. Vaughan rent richting de bal. Parfitt rent richting de bal. Parfitt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasty Hoops - Park Saints 0:1

13e minuut.
Isaacs met een sublieme pass. Ramasut is nu in balbezit. Ramasut speelt de bal door. Slatter is nu in balbezit. Slatter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nasty Hoops - Park Saints 1:1

16e minuut.
Arney passt de bal zonder na te denken. Preedy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Penncock. Preedy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Parfitt probeert naar een medespeler te passen. Vaughan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arney onderschept slim de pass. Arney geeft een lange en hoge pass. Isaacs probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Misbah probeert naar een medespeler te passen. Vaughan is nu in balbezit. Isaacs verovert de bal door een tackle van achteren. Parfitt onderschept slim de pass. Parfitt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasty Hoops 57%, Park Saints 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nasty Hoops - Park Saints 1:1

59e minuut.
Lawrance passt de bal in één keer door. Hoare is nu in balbezit. Vaughan onderschept slim de pass. Parfitt rent richting de bal. Parfitt draait met de bal, schiet en ... Adams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasty Hoops - Park Saints 1:2

62e minuut.
Preedy geeft een lange en hoge pass. Ramasut kopt de bal weg. Foight is nu in balbezit. Slatter rent richting de bal. Slatter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Penncock met een sublieme pass. Fisher-Cooke rent richting de bal. Arney tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arney krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasty Hoops 63%, Park Saints 37%.
Nasty Hoops - Park Saints 1:2