Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unspeakable Posse Honest Hornets
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Nichols onderschept slim de pass. Mutlow rent richting de bal. Bannon verovert de bal door een tackle van achteren. Nichols onderschept slim de pass. Nichols draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unspeakable Posse - Honest Hornets 1:0

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hill met een snelle inworp. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr geeft een lange en hoge pass. Hunt heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Piper geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ellis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mutlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutlow geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Shaw is nu in balbezit. Timms onderschept slim de pass. Timms passt de bal in één keer door. Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamberlain schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unspeakable Posse 52%, Honest Hornets 48%.
Unspeakable Posse - Honest Hornets 1:0

60e minuut.
Shaw is nu in balbezit. Timms is nu in balbezit. Met opzet legt Shaw zijn tegenspeler op de grond. Shaw krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Timms geeft een hoge lob. Hill rent richting de bal. Hill probeert naar een medespeler te passen. Chamberlain rent richting de bal. Chamberlain draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutlow is nu in balbezit. Mutlow passt de bal in één keer door. Nichols rent richting de bal. Nichols schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Unspeakable Posse - Honest Hornets 2:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ellis met een snelle inworp. Mutlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutlow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unspeakable Posse - Honest Hornets 3:0

87e minuut.
Chatto trapt de bal weg van het doel. Fry kopt de bal weg. Bannon rent richting de bal. Mutlow rent richting de bal. Mutlow haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unspeakable Posse 52%, Honest Hornets 48%.
Unspeakable Posse - Honest Hornets 3:0