Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flagrant Harriers Cowardly Birds
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Parry probeert naar een medespeler te passen. Lyons probeert de bal aan de voet te houden. Metcalf is nu in balbezit. Meredith verovert de bal door een tackle van achteren. Meredith draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Wigg is nu in balbezit. Wigg speelt de bal door. Bellamy rent richting de bal. Bellamy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Harriers - Cowardly Birds 0:1

34e minuut.
Bellamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellamy haalt uit met een fantastische trap. Bruton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Storey geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pockett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Daar is Elcox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wigg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigg met een sublieme pass. Bellamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellamy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pockett met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Wigg de bal. Elcox speelt de bal door. Pitman is nu in balbezit. Pitman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Harriers 57%, Cowardly Birds 43%.
Flagrant Harriers - Cowardly Birds 0:1

52e minuut.
Elcox is nu in balbezit. Wigg rent richting de bal. Elcox speelt de bal door. Bellamy is nu in balbezit. Bellamy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Wigg rent richting de bal. Pitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigg onderschept slim de pass. Lyons rent richting de bal. Lyons schiet op doel. Morrice probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Harriers 39%, Cowardly Birds 61%.
Flagrant Harriers - Cowardly Birds 0:1