Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Idiotic Hippopotamuses Flagrant Harriers
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Daar is Ridgway, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ridgway is nu in balbezit. Wetter verovert de bal door een tackle van achteren. Wetter draait met de bal, schiet en ... Van Den Hauwe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meredith met de inworp. Lyons is nu in balbezit. Lyons geeft de bal voor. Van Den Hauwe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Idiotic Hippopotamuses - Flagrant Harriers 0:1

44e minuut.
Sanderson rent richting de bal. Sanderson geeft de bal voor. Baynon rent richting de bal. Pearse onderschept slim de pass. Pearse schiet op doel. Pockett bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Idiotic Hippopotamuses 60%, Flagrant Harriers 40%.
Idiotic Hippopotamuses - Flagrant Harriers 0:1

49e minuut.
Elcox met een sublieme pass. Lyons rent richting de bal. Wetter rent richting de bal. Lyons rent richting de bal. Lyons draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker geeft een hoge lob. Wetter is nu in balbezit. Wetter haalt uit met een fantastische trap. Van Den Hauwe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Idiotic Hippopotamuses - Flagrant Harriers 0:2

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meredith zal de hoekschop nemen. Ridgway kan de bal niet met de borst controleren. Lyons is nu in balbezit. Lyons geeft een lange en hoge pass. Van Den Hauwe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Idiotic Hippopotamuses 53%, Flagrant Harriers 47%.
Idiotic Hippopotamuses - Flagrant Harriers 0:2