Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Dolls Cowardly Birds
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ivins schiet op doel. Lawrence heeft problemen om de bal te vangen. Ivins speelt de bal door. Liles is nu in balbezit. Liles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Jarman met een sublieme pass. Bellamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellamy passt de bal zonder na te denken. Holloway rent richting de bal. Holloway draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Wigg is nu in balbezit. Liles rent richting de bal. Chappell rent richting de bal. Liles onderschept slim de pass. Liles schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Lawrence geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivins met de inworp. Liles is nu in balbezit. Liles geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Chappell is nu in balbezit. Jarman is nu in balbezit. Jarman passt de bal in één keer door. Bellamy rent richting de bal. Bellamy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Dolls - Cowardly Birds 0:1

33e minuut.
Wigg bereikt de bal nog maar net als eerste. Slatter onderschept slim de pass. Yorath is nu in balbezit. Slatter onderschept slim de pass. Slatter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Dolls 50%, Cowardly Birds 50%.
Glorious Dolls - Cowardly Birds 0:1

53e minuut.
Ivins met een snelle inworp. Jarman rent richting de bal. Rutherford maakt een afschuwelijke overtreding. Jarman roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jarman kan niet meer verder spelen. Steele komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Rutherford passt de bal zonder na te denken. Daar is Wigg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steele is nu in balbezit. Steele schiet op doel. Dawe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Dolls - Cowardly Birds 0:2

78e minuut.
Liles onderschept slim de pass. Liles geeft een hoge lob. Busby controleert de bal met de borst. Slatter is nu in balbezit. Slatter schiet op doel. Morrice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Busby geeft een lange en hoge pass. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffin maakt een afschuwelijke overtreding. Griffin krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Steele verovert de bal door een tackle van achteren. Steele passt de bal met de wreef. Cowles rent richting de bal. Bellamy is nu in balbezit. Bellamy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Dolls 65%, Cowardly Birds 35%.
Glorious Dolls - Cowardly Birds 0:2