Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wild Wood Immense Gang
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.1
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Congerton rent richting de bal. Congerton geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Havard de bal onder controle te krijgen. Marshall is nu in balbezit. Marshall schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Stephens kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Speakman met de inworp. Congerton rent richting de bal. Congerton geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Wood - Immense Gang 1:0

13e minuut.
Havard geeft een hoge lob. Herbert kopt de bal weg. Congerton probeert de bal aan de voet te houden. Noe rent richting de bal. Noe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Stephens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Page is nu in balbezit. Page geeft de bal voor. Power springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wild Wood - Immense Gang 1:1

38e minuut.
Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Noe onderschept slim de pass. Noe passt de bal in één keer door. Marshall is nu in balbezit. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Wood 35%, Immense Gang 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wild Wood - Immense Gang 1:1

52e minuut.
Power rent richting de bal. Bater onderschept slim de pass. Mumford verovert de bal door een tackle van achteren. Mumford haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Foster passt de bal in één keer door. Havard is nu in balbezit. Marshall onderschept slim de pass. Noe is nu in balbezit. Noe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Steele speelt de bal door. Noe rent richting de bal. Noe passt de bal met de wreef. Marshall is nu in balbezit. Marshall draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steele met een snelle inworp. Klungelig pakt Speakman de bal. Mumford rent richting de bal. Mumford geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Wood - Immense Gang 1:2

84e minuut.
Inworp. Congerton met de inworp. Noe rent richting de bal. Noe draait met de bal, schiet en ... Bellamy probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Wood 48%, Immense Gang 52%.
Wild Wood - Immense Gang 1:2