Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thrilling Crowns Unruffled Marauders
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Tilling heeft problemen om de bal te vangen. Horan is nu in balbezit. Tilling verovert de bal door een tackle van achteren. Tilling draait met de bal, schiet en ... Fleming probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thrilling Crowns - Unruffled Marauders 0:1

22e minuut.
Daar is McIlvogue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holbrook rent richting de bal. Holbrook passt de bal met de wreef. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Blaine met de inworp. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong passt de bal zonder na te denken. Tilling rent richting de bal. Tilling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thrilling Crowns 59%, Unruffled Marauders 41%.
Thrilling Crowns - Unruffled Marauders 0:1

53e minuut.
Cody haalt uit met een fantastische trap. Greening probeert naar een medespeler te passen. Cody kopt de bal weg. Holbrook bereikt de bal nog maar net als eerste. Holbrook schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Norris geeft de bal voor. Hall rent richting de bal. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thrilling Crowns - Unruffled Marauders 1:1

64e minuut.
Armstrong rent richting de bal. Mazurczak rent richting de bal. Armstrong onderschept slim de pass. Holbrook verovert de bal door een tackle van achteren. Holbrook schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thrilling Crowns - Unruffled Marauders 2:1

86e minuut.
Norris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitzgerald onderschept slim de pass. Fitzgerald met een sublieme pass. Holbrook bereikt de bal nog maar net als eerste. Holbrook draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thrilling Crowns 36%, Unruffled Marauders 64%.
Thrilling Crowns - Unruffled Marauders 2:1