Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jake & Tinah Moire Hotspur
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Dickeson met een sublieme pass. Daar is Carree, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carree geeft een hoge lob. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Carree speelt de bal door. Gee rent richting de bal. Met opzet legt Wells zijn tegenspeler op de grond. Wells krijgt een gele kaart. Gee is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gee zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Jake & Tinah - Moire Hotspur 0:1

17e minuut.
Dickeson rent richting de bal. Dickeson geeft een hoge lob. Inworp. Crumpton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wells geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jake & Tinah - Moire Hotspur 1:1

34e minuut.
Law speelt de bal door. Wilkinson rent richting de bal. Buckeridge rent richting de bal. Wells onderschept slim de pass. Wells draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jake & Tinah - Moire Hotspur 2:1

44e minuut.
Inworp. Hedgkins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dickeson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickeson passt de bal met de wreef. Carree geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jake & Tinah 55%, Moire Hotspur 45%.
Jake & Tinah - Moire Hotspur 2:1

47e minuut.
Symes bereikt de bal nog maar net als eerste. Symes passt de bal zonder na te denken. Southall is nu in balbezit. Seymour verovert de bal door een tackle van achteren. Seymour draait met de bal, schiet en ... Cox kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Gardner is nu in balbezit. Symes verovert de bal door een tackle van achteren. Symes passt de bal met de wreef. Seymour is nu in balbezit. Seymour haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Dickeson speelt de bal door. Seymour is nu in balbezit. Bowen is nu in balbezit. Seymour onderschept slim de pass. Seymour haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gilligan met een sublieme pass. Inworp. Crumpton met een snelle inworp. Gardner is nu in balbezit. Gardner geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jake & Tinah 42%, Moire Hotspur 58%.
Jake & Tinah - Moire Hotspur 2:1