Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celebrated Badgers Brutal Phoenix
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Gaitskell bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wellens. Gaitskell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shrimpton met een snel genomen vrije trap. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celebrated Badgers - Brutal Phoenix 1:0

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porter met een snelle inworp. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Castle rent richting de bal. Castle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Castle onderschept slim de pass. Castle probeert naar een medespeler te passen. Porter bereikt de bal nog maar net als eerste. Porter geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Downes de bal onder controle te krijgen. Clyde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Shrimpton met de inworp. Gaitskell is nu in balbezit. Gaitskell geeft een hoge lob. Klungelig pakt Owen de bal. Owen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lloyd-Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodyat geeft een lange en hoge pass. Castle rent richting de bal. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celebrated Badgers - Brutal Phoenix 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celebrated Badgers 33%, Brutal Phoenix 67%.
Celebrated Badgers - Brutal Phoenix 2:0

62e minuut.
Daar is Hulbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shrimpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrimpton passt de bal in één keer door. Owen is nu in balbezit. Owen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Shrimpton passt de bal in één keer door. Owen is nu in balbezit. Ellingham onderschept slim de pass. Castle verovert de bal door een tackle van achteren. Castle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Blair bereikt de bal nog maar net als eerste. Blair speelt de bal door. Derbyshire rent richting de bal. Derbyshire haalt uit met een fantastische trap. Dowell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celebrated Badgers - Brutal Phoenix 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celebrated Badgers 32%, Brutal Phoenix 68%.
Celebrated Badgers - Brutal Phoenix 2:1