Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fanatical Borough Skillful Donkeys
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Tomlinson is nu in balbezit. Giles rent richting de bal. Giles passt de bal met de wreef. Tomlinson rent richting de bal. Tomlinson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Steel met een sublieme pass. Klungelig pakt Carr de bal. Carr verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Wigg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wigg schiet op doel. Moses bokst de bal weg.

19e minuut.
Phelps bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomlinson verovert de bal door een tackle van achteren. Tomlinson speelt de bal door. Wigg rent richting de bal. Wigg haalt uit met een fantastische trap. Moses kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Carr geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Overton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mounty bereikt de bal nog maar net als eerste. Mounty haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Dole de bal. Drew speelt de bal door. Giles bereikt de bal nog maar net als eerste. Giles haalt uit met een fantastische trap. Howells probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

45e minuut.
Dole geeft een lange en hoge pass. Inworp. Timms met de inworp. Tomlinson rent richting de bal. Tomlinson draait met de bal, schiet en ... Hescox probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fanatical Borough - Skillful Donkeys 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fanatical Borough 47%, Skillful Donkeys 53%.
Fanatical Borough - Skillful Donkeys 0:1

70e minuut.
Mounty geeft een lange en hoge pass. Overton probeert de bal aan de voet te houden. Steel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dole is nu in balbezit. Dole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fanatical Borough - Skillful Donkeys 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fanatical Borough 53%, Skillful Donkeys 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fanatical Borough - Skillful Donkeys 1:1