Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zany Team Brutal Phoenix
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


30e minuut.
Dugmore passt de bal in één keer door. Daar is Gierke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derbyshire onderschept slim de pass. Hyam rent richting de bal. Hyam schiet op doel. Brewer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Woodgate is nu in balbezit. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodgate maakt een afschuwelijke overtreding. Woodgate krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zany Team 40%, Brutal Phoenix 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zany Team - Brutal Phoenix 0:0

47e minuut.
Dugmore is nu in balbezit. Hames bereikt de bal nog maar net als eerste. Steins speelt de bal door. Hubball is nu in balbezit. Hubball haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Jeffries geeft een hoge lob. Steins is nu in balbezit. Blair schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Blair is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gierke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dugmore met een sublieme pass. Hubball bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubball draait met de bal, schiet en ... Clyde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Gierke controleert de bal met de borst. Derbyshire is nu in balbezit. Gierke begaat een overtreding. Derbyshire roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Derbyshire kan niet meer verder spelen. Stacey komt het veld opgelopen. Hyam met een snel genomen vrije trap. Hyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zany Team - Brutal Phoenix 0:1

81e minuut.
Hames rent richting de bal. Griffiths verovert de bal door een tackle van achteren. Griffiths passt de bal met de wreef. Hubball is nu in balbezit. Hubball schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Lloyd-Hughes met een snelle inworp. Stacey geeft de bal voor. Klungelig pakt Algeri de bal. Hyam is nu in balbezit. Hyam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zany Team - Brutal Phoenix 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zany Team 39%, Brutal Phoenix 61%.
Zany Team - Brutal Phoenix 0:2