Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Stronghold Querubinos
CN R-New Tactiek 541 atra
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
55.2 gemiddelde waardering 53
very good Schieten adequate
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Bon is nu in balbezit. Piłsudski onderschept slim de pass. Piłsudski probeert naar een medespeler te passen. Rosado is nu in balbezit. Rosado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - Querubinos 0:1

18e minuut.
Kucz verovert de bal door een tackle van achteren. Kucz geeft de bal voor. Moreau heeft problemen om de bal te vangen. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Panczak rent richting de bal. Panczak probeert naar een medespeler te passen. Kucz is nu in balbezit. Kucz schiet op doel. Moisescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Stronghold - Querubinos 1:1

24e minuut.
Bajek onderschept slim de pass. Bajek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panczak met de inworp. Bucşaru geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Mosquera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănescu is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Radman ... Strafschop! Radman krijgt een gele kaart. Stănescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Stănescu neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Moisescu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Andrus is nu in balbezit. Rääbis onderschept slim de pass. Rääbis geeft de bal voor. Kucz springt en kopt de bal. Moisescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - Querubinos 2:1

31e minuut.
Klungelig pakt Berendei de bal. Berendei speelt de bal door. Kolečák is nu in balbezit. Kolečák geeft een hoge lob. Rosado springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stronghold 41%, Querubinos 59%.
The Stronghold - Querubinos 2:1

49e minuut.
Mion geeft de bal voor. Rosado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakalia. Bakalia krijgt een gele kaart. Rosado raakt geblesseerd tijdens het duel. Andrus komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Stronghold - Querubinos 2:2

56e minuut.
Moisescu probeert naar een medespeler te passen. Panczak met een sublieme pass. Berendei is nu in balbezit. Kucz verovert de bal door een tackle van achteren. Kucz haalt uit met een fantastische trap. Moisescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - Querubinos 3:2

69e minuut.
Bucşaru verovert de bal door een tackle van achteren. Bucşaru geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Radman de bal onder controle te krijgen. Rääbis is nu in balbezit. Rääbis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bajek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rääbis met de inworp. Bucşaru is nu in balbezit. Bucşaru geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Rogina kopt de bal weg. Rääbis rent richting de bal. Rääbis passt de bal zonder na te denken. Bucşaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucşaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stronghold 37%, Querubinos 63%.
The Stronghold - Querubinos 3:2