Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Incubus Barrabases FC
4-2-2-2 Tactiek patriota
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 10
58 gemiddelde waardering 54.7
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen formidabel


13e minuut.
Cilea is nu in balbezit. Cilea passt de bal in één keer door. Deveen speelt de bal door. Klungelig pakt Cifrák de bal. Cifrák schiet op doel. Kurtzbart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Daszkowski geeft een hoge lob. Raposo rent richting de bal. Raposo geeft een hoge lob. da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva haalt uit met een fantastische trap. Longetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Cifrák is nu in balbezit. Patalas onderschept slim de pass. Patalas geeft een lange en hoge pass. da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva schiet op doel. Longetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Vén tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. da Silva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rozumek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Schicker krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Barrabases FC 0:1

41e minuut.
Portuondo geeft een hoge lob. Daszkowski is nu in balbezit. Schicker onderschept slim de pass. Schicker haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Schicker is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Barrabases FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Incubus 39%, Barrabases FC 61%.
AC Incubus - Barrabases FC 0:2

46e minuut.
Milligan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cilea met een snelle inworp. Deveen geeft een lange en hoge pass. Cifrák maakt een snoekduik en kopt de bal. Kurtzbart bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Barrabases FC 1:2

47e minuut.
Apostel passt de bal met de wreef. Raposo heeft problemen om de bal te vangen. Cifrák begaat een overtreding. Cifrák krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Cifrák kopt de bal weg. Raposo bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanoğlu onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Süleymanoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kurtzbart bokst de bal weg.

55e minuut.
Rozumek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwalbenkönig onderschept slim de pass. da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. da Silva schiet op doel. Longetti bokst de bal weg.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Curiel stond buitenspel. Portuondo neemt vlug de vrije trap. Schicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schicker draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Patalas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Schicker kopt de bal weg. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Barrabases FC 1:3

67e minuut.
Daszkowski met een snelle inworp. Deveen met een sublieme pass. Curiel is nu in balbezit. Curiel draait met de bal, schiet en ... Kurtzbart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Barrabases FC 2:3

70e minuut.
Inworp. Deveen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cilea geeft een lange en hoge pass. Cifrák springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Schwalbenkönig is nu in balbezit. Günde verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda rent richting de bal. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. Longetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Süleymanoğlu met de inworp. Erbao rent richting de bal. Erbao passt de bal in één keer door. Cifrák bereikt de bal nog maar net als eerste. Cifrák draait met de bal, schiet en ... Kurtzbart bokst de bal weg. Klungelig pakt Patalas de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Milligan heeft problemen om de bal te vangen. Deveen speelt de bal door. Cifrák is nu in balbezit. Cifrák draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Portuondo kopt de bal weg. Rozumek rent richting de bal. Rozumek passt de bal in één keer door. da Silva rent richting de bal. da Silva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Rozumek met de inworp. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Rozumek geeft een lange en hoge pass. Günde maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Portuondo verovert de bal door een tackle van achteren. Portuondo geeft de bal voor. Schicker rent richting de bal. Schicker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Barrabases FC 2:4

86e minuut.
Bezila geeft de bal voor. Inworp. Rozumek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Silva is nu in balbezit. da Silva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Incubus 45%, Barrabases FC 55%.
AC Incubus - Barrabases FC 2:4