Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Runegeret SANTIAGO WANDERERS
peligro 2.0 Tactiek REPE
54% Balbezit 46%
17% Spel op eigen helft 83%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
54.6 gemiddelde waardering 30.5
formidable Schieten adequate
solid Passen weak
excellent Verdedigen average


3e minuut.
Daar is Mnich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hollevoet onderschept slim de pass. Hollevoet geeft de bal voor. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida draait met de bal, schiet en ... Muża bokst de bal weg. Catinca is nu in balbezit. Catinca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - SANTIAGO WANDERERS 1:0

6e minuut.
Mnich is nu in balbezit. Perraud onderschept slim de pass. Perraud passt de bal in één keer door. Siembida rent richting de bal. Siembida haalt uit met een fantastische trap. Muża verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adelhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

13e minuut.
Hollevoet verovert de bal door een tackle van achteren. Hollevoet geeft de bal voor. Siembida is nu in balbezit. Siembida schiet op doel. Muża maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - SANTIAGO WANDERERS 2:0

16e minuut.
Halikowski rent richting de bal. Šuput onderschept slim de pass. Šuput geeft de bal voor. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Duchêne de bal. Duchêne probeert naar een medespeler te passen. Siembida rent richting de bal. Siembida draait met de bal, schiet en ... Muża maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - SANTIAGO WANDERERS 3:0

20e minuut.
Šuput verovert de bal door een tackle van achteren. Šuput geeft de bal voor. Cukić rent richting de bal. Duchêne onderschept slim de pass. Duchêne draait met de bal, schiet en ... Muża kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duchêne rent richting de bal. Duchêne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Duchêne geeft een hoge lob. Klungelig pakt Catinca de bal. Siembida rent richting de bal. Siembida haalt uit met een fantastische trap. Muża maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Twardzik rent richting de bal. Seguel verovert de bal door een tackle van achteren. Seguel probeert naar een medespeler te passen. Siembida rent richting de bal. Siembida draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Seguel is nu in balbezit. Seguel passt de bal in één keer door. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - SANTIAGO WANDERERS 4:0

34e minuut.
Žegarac onderschept slim de pass. Žegarac geeft de bal voor. Siembida rent richting de bal. Siembida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - SANTIAGO WANDERERS 5:0

35e minuut.
Žegarac geeft een hoge lob. Duchêne kopt de bal weg. Siembida rent richting de bal. Siembida haalt uit met een fantastische trap. Muża werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - SANTIAGO WANDERERS 6:0

42e minuut.
Perraud onderschept slim de pass. Perraud passt de bal zonder na te denken. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - SANTIAGO WANDERERS 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runegeret 17%, SANTIAGO WANDERERS 83%.
Runegeret - SANTIAGO WANDERERS 7:0

49e minuut.
Seguel verovert de bal door een tackle van achteren. Seguel speelt de bal door. Siembida rent richting de bal. Siembida schiet op doel. Muża werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - SANTIAGO WANDERERS 8:0

53e minuut.
Catinca controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Adelhardt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Šuput bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuput passt de bal zonder na te denken. Perraud geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - SANTIAGO WANDERERS 9:0

57e minuut.
Lobató passt de bal in één keer door. Twardzik heeft problemen om de bal te vangen. Seguel is nu in balbezit. Catinca rent richting de bal. Catinca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Perraud probeert naar een medespeler te passen. Daar is Duchêne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duchêne passt de bal met de wreef. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobató verovert de bal door een tackle van achteren. Lobató geeft een lange en hoge pass. Catinca is nu in balbezit. Catinca haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - SANTIAGO WANDERERS 10:0

77e minuut.
Siembida passt de bal in één keer door. Duchêne is nu in balbezit. Duchêne probeert naar een medespeler te passen. Siembida is nu in balbezit. Siembida haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Lobató geeft een hoge lob. Perraud met een sublieme pass. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Seguel met de inworp. Šuput bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuput geeft een lange en hoge pass. Siembida rent richting de bal. Siembida haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Perraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Perraud passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Duchêne de bal. Duchêne geeft een hoge lob. Siembida springt en kopt de bal. Muża bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - SANTIAGO WANDERERS 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runegeret 17%, SANTIAGO WANDERERS 83%.
Runegeret - SANTIAGO WANDERERS 11:0