Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Incubus Runegeret
4-2-2-2 Tactiek peligro 2.0
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
3 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
58.4 gemiddelde waardering 60
very good Schieten solid
very good Passen solid
formidable Verdedigen incredible


13e minuut.
Lobató speelt de bal door. Dell`Aia geeft een hoge lob. Giovannett kan de bal niet met de borst controleren. Giovannett geeft de bal voor. Jabłczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Longetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Žegarac onderschept slim de pass. Žegarac probeert naar een medespeler te passen. Duchêne bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchêne haalt uit met een fantastische trap. Longetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cilea rent richting de bal. Cilea passt de bal met de wreef. Hollevoet speelt de bal door. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Runegeret 0:1

37e minuut.
Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilea onderschept slim de pass. Kupček rent richting de bal. Tveter verovert de bal door een tackle van achteren. Tveter draait met de bal, schiet en ... Longetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Incubus 47%, Runegeret 53%.
AC Incubus - Runegeret 0:1

55e minuut.
Daszkowski geeft de bal voor. Dell`Aia rent richting de bal. Dell`Aia speelt de bal door. Tveter is nu in balbezit. Tveter schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen geeft een lange en hoge pass. Daar is Marinković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curiel is nu in balbezit. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Duchêne is nu in balbezit. Giovannett bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannett probeert naar een medespeler te passen. Tveter rent richting de bal. Tveter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Daar is Cifrák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cifrák geeft een lange en hoge pass. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Incubus - Runegeret 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Incubus 42%, Runegeret 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Incubus - Runegeret 1:1