Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Runegeret AC Incubus
peligro 2.0 Tactiek 4-2-2-2
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 3
62.4 gemiddelde waardering 57.7
formidable Schieten solid
very good Passen very good
incredible Verdedigen very good


1e minuut.
Perraud is nu in balbezit. Perraud geeft de bal voor. Daszkowski onderschept slim de pass. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida haalt uit met een fantastische trap. Espina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Hollevoet probeert naar een medespeler te passen. Dell`Aia rent richting de bal. Dell`Aia passt de bal met de wreef. Siembida rent richting de bal. Siembida schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lobató rent richting de bal. Deveen onderschept slim de pass. Deveen met een sublieme pass. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel schiet op doel. Visinevschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runegeret 46%, AC Incubus 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Runegeret - AC Incubus 0:0

52e minuut.
Erbao verovert de bal door een tackle van achteren. Cilea rent richting de bal. Cilea met een sublieme pass. Cifrák rent richting de bal. Cifrák draait met de bal, schiet en ... Visinevschi bokst de bal weg. Lobató onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Deveen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Curiel springt en kopt de bal. Visinevschi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

65e minuut.
Lobató speelt de bal door. Dell`Aia rent richting de bal. Dell`Aia passt de bal met de wreef. Siembida rent richting de bal. Siembida haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Marinković onderschept slim de pass. Marinković passt de bal met de wreef. Perraud rent richting de bal. Perraud geeft de bal voor. Siembida maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Marinković speelt de bal door. Duchêne rent richting de bal. Duchêne met een sublieme pass. Siembida rent richting de bal. Siembida haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Dell`Aia rent richting de bal. Dell`Aia speelt de bal door. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sziegl de bal onder controle te krijgen. Espina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - AC Incubus 1:0

78e minuut.
Sziegl heeft problemen om de bal te vangen. Sziegl onderschept slim de pass. Perraud probeert naar een medespeler te passen. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel is nu in balbezit. Hollevoet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Curiel raakt geblesseerd tijdens het duel. Deveen wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Visinevschi trapt de bal weg van het doel. Duchêne kopt de bal weg. Perraud is nu in balbezit. Perraud geeft een lange en hoge pass. Siembida krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runegeret 53%, AC Incubus 47%.
Runegeret - AC Incubus 1:0