Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza Austral SANTIAGO WANDERERS
Pr1 Tactiek REPE
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 29
very good Schieten average
solid Passen weak
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Masureel geeft de bal voor. Łączyński rent richting de bal. Łączyński geeft de bal voor. Mäkirinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkirinta schiet op doel. Turkalj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Mäkirinta passt de bal zonder na te denken. Pagni is nu in balbezit. Pagni geeft een lange en hoge pass. Mäkirinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkirinta schiet op doel. Turkalj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Daar is Mäkirinta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäkirinta passt de bal zonder na te denken. Cukić rent richting de bal. Łączyński verovert de bal door een tackle van achteren. Łączyński haalt uit met een fantastische trap. Turkalj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Pagni passt de bal zonder na te denken. Łączyński is nu in balbezit. Łączyński passt de bal met de wreef. Daar is Masureel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masureel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Masureel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mäkirinta de bal. Cukić rent richting de bal. Łączyński is nu in balbezit. Łączyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Twardzik passt de bal in één keer door. Masureel rent richting de bal. Masureel met een sublieme pass. Mäkirinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkirinta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Turkalj trapt de bal weg van het doel. Pagni kopt de bal weg. Klungelig pakt Adelhardt de bal. Mäkirinta rent richting de bal. Mäkirinta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Austral 32%, SANTIAGO WANDERERS 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alianza Austral - SANTIAGO WANDERERS 0:0

47e minuut.
Masureel is nu in balbezit. Masureel passt de bal zonder na te denken. Łączyński rent richting de bal. Łączyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Austral - SANTIAGO WANDERERS 1:0

49e minuut.
Łączyński probeert naar een medespeler te passen. Pagni met een sublieme pass. Mäkirinta is nu in balbezit. Łączyński is nu in balbezit. Łączyński schiet op doel. Turkalj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Austral - SANTIAGO WANDERERS 2:0

51e minuut.
Mäkirinta passt de bal met de wreef. Masureel is nu in balbezit. Masureel passt de bal met de wreef. Łączyński is nu in balbezit. Łączyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Austral - SANTIAGO WANDERERS 3:0

52e minuut.
Saer geeft een lange en hoge pass. Mäkirinta is nu in balbezit. Mäkirinta speelt de bal door. Łączyński is nu in balbezit. Łączyński draait met de bal, schiet en ... Turkalj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Driesen is nu in balbezit. Driesen geeft een lange en hoge pass. Łączyński is nu in balbezit. Łączyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Austral - SANTIAGO WANDERERS 4:0

59e minuut.
Pagni verovert de bal door een tackle van achteren. Pagni geeft een lange en hoge pass. Daar is Görömböly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączyński draait met de bal, schiet en ... Turkalj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Driesen verovert de bal door een tackle van achteren. Driesen geeft een hoge lob. Mäkirinta kan de bal niet met de borst controleren. Mäkirinta draait met de bal, schiet en ... Turkalj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Austral - SANTIAGO WANDERERS 5:0

68e minuut.
Atakol rent richting de bal. Pagni onderschept slim de pass. Pagni speelt de bal door. Klungelig pakt Mäkirinta de bal. Mäkirinta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Austral - SANTIAGO WANDERERS 6:0

70e minuut.
Daar is Görömböly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäkirinta rent richting de bal. Mäkirinta passt de bal met de wreef. Łączyński is nu in balbezit. Łączyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Pagni probeert naar een medespeler te passen. Görömböly heeft problemen om de bal te vangen. Łączyński rent richting de bal. Łączyński haalt uit met een fantastische trap. Turkalj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Austral - SANTIAGO WANDERERS 7:0

77e minuut.
Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassan passt de bal met de wreef. Atakol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pagni rent richting de bal. Pagni draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Cukić de bal. Masureel rent richting de bal. Masureel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Driesen met een sublieme pass. Masureel is nu in balbezit. Masureel passt de bal zonder na te denken. Łączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Masureel passt de bal met de wreef. Pagni is nu in balbezit. Pagni passt de bal zonder na te denken. Łączyński is nu in balbezit. Łączyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Driesen probeert naar een medespeler te passen. Pagni probeert naar een medespeler te passen. Łączyński is nu in balbezit. Mäkirinta rent richting de bal. Mäkirinta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mäkirinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkirinta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Łączyński de bal. Łączyński draait met de bal, schiet en ... Adelhardt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turkalj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Austral - SANTIAGO WANDERERS 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Austral 22%, SANTIAGO WANDERERS 78%.
Alianza Austral - SANTIAGO WANDERERS 8:0