Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Longaniza e campo FC KZD
442 Tactiek PrimeraAC3
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 44.4
goed Schieten solide
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Sretenović geeft een lange en hoge pass. Schneider heeft problemen om de bal te vangen. Spitz rent richting de bal. Spitz draait met de bal, schiet en ... Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - KZD 0:1

6e minuut.
Rąbek kopt de bal weg. Pezzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzini speelt de bal door. Fontela is nu in balbezit. Fontela geeft de bal voor. Gallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barril rent richting de bal. Barril schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Longaniza e campo FC - KZD 1:1

10e minuut.
Bârzanu passt de bal met de wreef. Sretenović rent richting de bal. Sretenović schiet op doel. Schneider probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sretenović kopt de bal weg. Spitz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schneider. Spitz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huinchamán komt bij de bal en schiet. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Tolić probeert naar een medespeler te passen. Punga rent richting de bal. Spitz begaat een overtreding. Spitz krijgt een gele kaart. Punga raakt geblesseerd tijdens het duel. Punga met een snel genomen vrije trap. Doncu is nu in balbezit. Doncu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Pezzini probeert naar een medespeler te passen. Villagra is nu in balbezit. Villagra speelt de bal door. Sretenović rent richting de bal. Sretenović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gómez trapt de bal weg van het doel. Cangio rent richting de bal. Albinyà maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Albinyà moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Albinyà schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Huinchamán probeert naar een medespeler te passen. Sretenović heeft problemen om de bal te vangen. Sretenović passt de bal in één keer door. Spitz is nu in balbezit. Spitz haalt uit met een fantastische trap. Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Inworp. Ollés komt het veld opgelopen. Błaś komt het veld opgelopen. Riihikoski komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Pezzini rent richting de bal. Sretenović is nu in balbezit. Pezzini speelt de bal door. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Daar is Spitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Punga rent richting de bal. Spitz verovert de bal door een tackle van achteren. Spitz schiet op doel. Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - KZD 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Longaniza e campo FC 52%, KZD 48%.
Longaniza e campo FC - KZD 1:2

46e minuut.
Sretenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzini rent richting de bal. Sretenović onderschept slim de pass. Spitz rent richting de bal. Spitz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Klungelig pakt Pochyła de bal. Riihikoski rent richting de bal. Sretenović rent richting de bal. Klungelig pakt Sretenović de bal. Sretenović haalt uit met een fantastische trap. Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Sretenović heeft problemen om de bal te vangen. Sretenović met een sublieme pass. Spitz rent richting de bal. Spitz draait met de bal, schiet en ... Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - KZD 1:3

68e minuut.
Sretenović passt de bal met de wreef. Spitz is nu in balbezit. Spitz passt de bal met de wreef. Sretenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sretenović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Błaś passt de bal met de wreef. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz verovert de bal door een tackle van achteren. Spitz draait met de bal, schiet en ... Gómez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Longaniza e campo FC 59%, KZD 41%.
Longaniza e campo FC - KZD 1:3