Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Trotters Longaniza e campo FC
3-4-3 Off Tactiek 442
54% Balbezit 46%
21% Spel op eigen helft 79%
54 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.4 gemiddelde waardering 38.2
formidabel Schieten matig
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Merkatz passt de bal in één keer door. Pammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pammer speelt de bal door. Witsel rent richting de bal. Witsel draait met de bal, schiet en ... Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Trotters - Longaniza e campo FC 1:0

6e minuut.
Merkatz passt de bal in één keer door. Pammer rent richting de bal. Pammer probeert naar een medespeler te passen. Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel draait met de bal, schiet en ... Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pammer rent richting de bal. Pammer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mirski passt de bal met de wreef. Merkatz is nu in balbezit. Merkatz passt de bal zonder na te denken. Pammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pammer schiet op doel. Gómez bokst de bal weg. Schneider heeft problemen om de bal te vangen. Pammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pammer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Cangio de bal. Grahovac rent richting de bal. Grahovac speelt de bal door. Pammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pammer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pezzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Berríos verovert de bal door een tackle van achteren. Berríos probeert naar een medespeler te passen. Hillmann is nu in balbezit. Hillmann schiet op doel. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Báló zal de hoekschop nemen. Pammer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Trotters - Longaniza e campo FC 2:0

15e minuut.
Pezzini is nu in balbezit. Witsel verovert de bal door een tackle van achteren. Witsel speelt de bal door. Daar is Pammer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pammer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daar is Hillmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bułka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hillmann. Bułka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

19e minuut.
Merkatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkatz passt de bal met de wreef. Pammer met een sublieme pass. Daar is Witsel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witsel schiet op doel. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Cangio is nu in balbezit. Grahovac geeft een lange en hoge pass. Pammer rent richting de bal. Pammer schiet op doel. Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Trotters - Longaniza e campo FC 3:0

24e minuut.
Pammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pammer met een sublieme pass. Witsel is nu in balbezit. Witsel haalt uit met een fantastische trap. Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Trotters - Longaniza e campo FC 4:0

27e minuut.
Báló passt de bal zonder na te denken. Berríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Berríos geeft de bal voor. Witsel springt en kopt de bal. Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Trotters - Longaniza e campo FC 5:0

29e minuut.
Merkatz probeert naar een medespeler te passen. Pammer is nu in balbezit. Pammer met een sublieme pass. Witsel is nu in balbezit. Witsel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gómez met een harde bal richting middenveld. Merkatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkatz passt de bal met de wreef. Pammer rent richting de bal. Pammer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Merkatz is nu in balbezit. Merkatz geeft een hoge lob. Hillmann rent richting de bal. Hillmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Trotters - Longaniza e campo FC 6:0

35e minuut.
Gabrielyan geeft de bal voor. Pammer rent richting de bal. Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pammer schiet op doel. Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hillmann springt en kopt de bal. Gómez bokst de bal weg. Bułka kopt de bal weg. Báló geeft de bal voor. Hillmann krijgt zijn hoofd ertegen. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bułka de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Trotters - Longaniza e campo FC 7:0

37e minuut.
Kerschen heeft problemen om de bal te vangen. Kerschen met een sublieme pass. Pammer is nu in balbezit. Pammer haalt uit met een fantastische trap. Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Báló met de inworp. Hillmann rent richting de bal. Hillmann haalt uit met een fantastische trap. Pochyła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Merkatz neemt de hoekschop. Hillmann krijgt zijn hoofd ertegen. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Witsel rent richting de bal. De bal raakt de paal. Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
The Trotters - Longaniza e campo FC 8:0

43e minuut.
Berríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Báló probeert naar een medespeler te passen. Merkatz probeert naar een medespeler te passen. Pammer is nu in balbezit. Pammer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Trotters 23%, Longaniza e campo FC 77%.
The Trotters - Longaniza e campo FC 8:0

49e minuut.
Kerschen kopt de bal weg. Merkatz speelt de bal door. Pammer heeft problemen om de bal te vangen. Pammer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Merkatz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pammer is nu in balbezit. Pammer passt de bal in één keer door. Witsel is nu in balbezit. Witsel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Trotters - Longaniza e campo FC 9:0

53e minuut.
Buitenspel voor Cangio. Goede buitenspelval van de verdediging. Batmaz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Trotters - Longaniza e campo FC 10:0

54e minuut.
Doncu heeft problemen om de bal te vangen. Doncu speelt de bal door. Schneider probeert naar een medespeler te passen. Pammer is nu in balbezit. Pammer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Fontela bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkatz onderschept slim de pass. Merkatz probeert naar een medespeler te passen. Witsel rent richting de bal. Witsel haalt uit met een fantastische trap. Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Pezzini speelt de bal door. Merkatz rent richting de bal. Merkatz geeft een lange en hoge pass. Hillmann krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Trotters - Longaniza e campo FC 11:0

60e minuut.
Merkatz probeert naar een medespeler te passen. Grahovac geeft een lange en hoge pass. Hillmann rent richting de bal. Hillmann draait met de bal, schiet en ... Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Trotters - Longaniza e campo FC 12:0

64e minuut.
Hillmann met een sublieme pass. Schneider onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Báló geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pammer maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Merkatz probeert de bal met de borst te controleren. Merkatz passt de bal met de wreef. Báló probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hillmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hillmann schiet op doel. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Merkatz speelt de bal door. Pammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pammer passt de bal zonder na te denken. Daar is Witsel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witsel haalt uit met een fantastische trap. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Pezzini onderschept slim de pass. Pezzini met een sublieme pass. Doncu met een sublieme pass. Kerschen is nu in balbezit. Kerschen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Fontela is nu in balbezit. Grahovac verovert de bal door een tackle van achteren. Grahovac passt de bal zonder na te denken. Hillmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillmann draait met de bal, schiet en ... Gómez bokst de bal weg. Witsel rent richting de bal. Witsel draait met de bal, schiet en ... Paal!

74e minuut.
Daar is Báló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Báló speelt de bal door. Klungelig pakt Hillmann de bal. Hillmann haalt uit met een fantastische trap. Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Trotters - Longaniza e campo FC 13:0

79e minuut.
Mirski geeft een lange en hoge pass. Hillmann kopt de bal weg. Daar is Pammer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merkatz is nu in balbezit. Merkatz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Merkatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merkatz geeft een hoge lob. Pochyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel verovert de bal door een tackle van achteren. Witsel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Merkatz passt de bal in één keer door. Báló met een sublieme pass. Hillmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillmann schiet op doel. Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Trotters - Longaniza e campo FC 14:0

85e minuut.
Mirski geeft de bal voor. Bułka heeft problemen om de bal te vangen. Witsel rent richting de bal. Pammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pammer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hillmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Báló zal de hoekschop nemen. Pammer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Trotters - Longaniza e campo FC 15:0

87e minuut.
Kerschen met een sublieme pass. Daar is Cangio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pammer onderschept slim de pass. Pammer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Trotters 19%, Longaniza e campo FC 81%.
The Trotters - Longaniza e campo FC 15:0