Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esmerald FC Albo&Negro F.C
ppp Tactiek 433
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 59.8
goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Klausz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cachapoal geeft de bal voor. Abend probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Merckx de bal. Merckx draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Simonetti is nu in balbezit. Simonetti passt de bal zonder na te denken. Altazar speelt de bal door. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Vallejos kopt de bal weg. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla passt de bal in één keer door. Campos is nu in balbezit. Campos schiet op doel. Calvo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Klauss verovert de bal door een tackle van achteren. Klauss geeft een lange en hoge pass. Hermosilla kopt de bal weg. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap. Calvo bokst de bal weg.

13e minuut.
Klausz met de inworp. Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neruda passt de bal met de wreef. Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Encina probeert naar een medespeler te passen. Simonetti kopt de bal weg. Cachapoal probeert de bal aan de voet te houden. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Encina niet meer kan verder spelen. Cerda komt het veld opgelopen. Calvo trapt de bal weg van het doel. Abend rent richting de bal. Ucraniano speelt de bal door. Merckx rent richting de bal. Merckx schiet op doel. Cerda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Princivalle rent richting de bal. Simonetti onderschept slim de pass. Simonetti geeft een hoge lob. Hermosilla krijgt zijn hoofd ertegen. Calvo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Albo&Negro F.C 0:1

21e minuut.
Campos passt de bal zonder na te denken. Altazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Altazar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hermosilla de bal. Hermosilla schiet op doel. Calvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Klausz zal de hoekschop nemen. Zenteno kan de bal niet met de borst controleren. Abend is nu in balbezit. Abend schiet op doel. Cerda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Esmerald FC - Albo&Negro F.C 1:1

29e minuut.
Neruda is nu in balbezit. Abend verovert de bal door een tackle van achteren. Abend passt de bal zonder na te denken. Merckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Merckx haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Guaita met een sublieme pass. Daar is Neruda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klausz rent richting de bal. Klausz geeft een lange en hoge pass. Merckx maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Albo&Negro F.C 2:1

35e minuut.
Ucraniano verovert de bal door een tackle van achteren. Ucraniano probeert naar een medespeler te passen. Abend is nu in balbezit. Abend schiet op doel. Cerda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Guaita rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Albo&Negro F.C 3:1

38e minuut.
Velasco met een sublieme pass. Hermosilla is nu in balbezit. Campos is nu in balbezit. Campos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Albo&Negro F.C 3:2

43e minuut.
Klausz geeft een lange en hoge pass. Velasco is nu in balbezit. Velasco probeert naar een medespeler te passen. Simonetti is nu in balbezit. Simonetti draait met de bal, schiet en ... Calvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esmerald FC 51%, Albo&Negro F.C 49%.
Esmerald FC - Albo&Negro F.C 3:2

51e minuut.
Simonetti passt de bal in één keer door. Klauss probeert naar een medespeler te passen. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap. Calvo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Esmerald FC - Albo&Negro F.C 3:3

52e minuut.
Klauss onderschept slim de pass. Klauss geeft een hoge lob. Simonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonetti draait met de bal, schiet en ... Calvo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Albo&Negro F.C 3:4

53e minuut.
Klauss passt de bal zonder na te denken. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco geeft de bal voor. Hermosilla rent richting de bal. Hermosilla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Simonetti rent richting de bal. Szustecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szustecki geeft de bal voor. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Hermosilla passt de bal in één keer door. Princivalle rent richting de bal. Simonetti verovert de bal door een tackle van achteren. Campos is nu in balbezit. Campos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Vallejos met een sublieme pass. Hermosilla is nu in balbezit. Simonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Albo&Negro F.C 3:5

74e minuut.
Simonetti passt de bal in één keer door. Klauss is nu in balbezit. Klauss probeert naar een medespeler te passen. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap. Calvo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Campos geeft een hoge lob. Calvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arduini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Simonetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Campos neemt de penalty, wat een uithaal! Calvo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Albo&Negro F.C 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esmerald FC 53%, Albo&Negro F.C 47%.
Esmerald FC - Albo&Negro F.C 3:6