Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RC Santiago Gex
541 Iron Racing Tactiek Ascenso442
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
28 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 37.6
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen matig


3e minuut.
Prado speelt de bal door. Savitsaar is nu in balbezit. Savitsaar speelt de bal door. Slootmaekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Slootmaekers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Prado geeft een lange en hoge pass. Bitar met een sublieme pass. Dabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Savitsaar onderschept slim de pass. Savitsaar haalt uit met een fantastische trap. Río kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Dabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Savitsaar onderschept slim de pass. Savitsaar speelt de bal door. Slootmaekers rent richting de bal. Slootmaekers schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Sobczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobczyński draait met de bal, schiet en ... Andrada speelt de bal door. Savitsaar rent richting de bal. Savitsaar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Andrada niet meer kan verder spelen. Jons komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Klungelig pakt Bašić de bal. Sobczyński is nu in balbezit. Sobczyński haalt uit met een fantastische trap. Chalvatzis maakt een snoekduik en kopt de bal. Jons werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mondaca onderschept slim de pass. Mondaca geeft de bal voor. Slootmaekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Slootmaekers draait met de bal, schiet en ... Río werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Radu probeert de bal aan de voet te houden. Mondaca met een sublieme pass. Savitsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Savitsaar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Santiago - Gex 1:0

31e minuut.
Savitsaar speelt de bal door. Daar is Slootmaekers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puda is nu in balbezit. Slootmaekers onderschept slim de pass. Slootmaekers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Savitsaar zal de hoekschop nemen. Slootmaekers maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Apostu verovert de bal door een tackle van achteren. Apostu probeert naar een medespeler te passen. Savitsaar is nu in balbezit. Savitsaar geeft een lange en hoge pass. Slootmaekers krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Puda geeft de bal voor. Turek kan de bal niet met de borst controleren. Turek passt de bal in één keer door. Slootmaekers heeft problemen om de bal te vangen. Slootmaekers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Romo verovert de bal door een tackle van achteren. Romo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Radu de bal onder controle te krijgen. Slootmaekers rent richting de bal. Slootmaekers draait met de bal, schiet en ... Río kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mondaca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Slootmaekers krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Santiago 39%, Gex 61%.
RC Santiago - Gex 1:0

46e minuut.
Savitsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Savitsaar geeft een lange en hoge pass. Slootmaekers rent richting de bal. Slootmaekers schiet op doel. Río werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Santiago - Gex 2:0

48e minuut.
Basanta rent richting de bal. Basanta geeft een lange en hoge pass. Romo kopt de bal weg. Daar is Slootmaekers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slootmaekers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Slootmaekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Slootmaekers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Santiago - Gex 3:0

70e minuut.
Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Raymond onderschept slim de pass. Raymond speelt de bal door. Sobczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyński schiet op doel. Jons probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Inworp. Millanao komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Savitsaar rent richting de bal. Savitsaar geeft een lange en hoge pass. Millanao rent richting de bal. Millanao haalt uit met een fantastische trap. Río probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Santiago - Gex 4:0

80e minuut.
Góes bereikt de bal nog maar net als eerste. Góes geeft een lange en hoge pass. Prado kan de bal niet met de borst controleren. Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Millanao haalt uit met een fantastische trap. Río bokst de bal weg.

85e minuut.
Apostu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Savitsaar de bal. Savitsaar speelt de bal door. Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Millanao haalt uit met een fantastische trap. Río kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Santiago - Gex 5:0

87e minuut.
Turek passt de bal zonder na te denken. Mondaca rent richting de bal. Radu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Radu krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Prado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chalvatzis de bal. Cervinski probeert naar een medespeler te passen. Chalvatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalvatzis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Romo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mondaca met de inworp. Millanao kan de bal niet met de borst controleren. Millanao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Santiago - Gex 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Santiago 37%, Gex 63%.
RC Santiago - Gex 6:0