Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Khalil Gibran Bolton FC
4_22_2LordBolton Tactiek piñeriCosas3
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 62.5
adequate Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre passt de bal in één keer door. Mandżejewski rent richting de bal. Mandżejewski geeft de bal voor. Comand springt en kopt de bal. Roiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Mandżejewski is nu in balbezit. Mandżejewski geeft een lange en hoge pass. Machon rent richting de bal. Comand onderschept slim de pass. Comand draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Peñaranda rent richting de bal. Ciarkowski is nu in balbezit. Ciarkowski passt de bal zonder na te denken. Comand bereikt de bal nog maar net als eerste. Comand haalt uit met een fantastische trap. Roiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Mandżejewski met de inworp. Ochoa is nu in balbezit. Comand verovert de bal door een tackle van achteren. Comand schiet op doel. Roiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Bolton FC 0:1

20e minuut.
Ochoa kan de bal niet met de borst controleren. Comand rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mandżejewski zal de hoekschop nemen. Comand springt en kopt de bal. Roiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Ciarkowski passt de bal in één keer door. Setcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Comand tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Comand krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Klungelig pakt Mantar de bal. Peñaranda onderschept slim de pass. Peñaranda met een sublieme pass. Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khalil Gibran 58%, Bolton FC 42%.
Khalil Gibran - Bolton FC 0:1

46e minuut.
Kiepura komt het veld opgelopen. Sysio komt het veld opgelopen. Abdulov komt het veld opgelopen. Crespo komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mandżejewski met een snelle inworp. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Comand verovert de bal door een tackle van achteren. Comand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Bolton FC 0:2

62e minuut.
Vidaurre is nu in balbezit. Barbieri begaat een overtreding. Vidaurre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villarroel met een snel genomen vrije trap. Mandżejewski rent richting de bal. Mandżejewski geeft de bal voor. Comand krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Bolton FC 0:3

66e minuut.
Alavantas verovert de bal door een tackle van achteren. Alavantas geeft de bal voor. Klungelig pakt Mammella de bal. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Kiepura onderschept slim de pass. Barbieri rent richting de bal. Barbieri passt de bal in één keer door. Cuevas heeft problemen om de bal te vangen. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khalil Gibran 53%, Bolton FC 47%.
Khalil Gibran - Bolton FC 0:3