Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Khalil Gibran Albo&Negro F.C
Panda Tactiek 3 5 2
45% Balbezit 55%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 60.1
very good Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Nozicska bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozicska passt de bal in één keer door. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap. Roiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Albo&Negro F.C 0:1

4e minuut.
Nicolae verovert de bal door een tackle van achteren. Ganusauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganusauskas geeft een lange en hoge pass. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira schiet op doel. Cerda bokst de bal weg. Paal!

10e minuut.
Vallejos met een sublieme pass. Neruda heeft problemen om de bal te vangen. Nicolae is nu in balbezit. Nicolae draait met de bal, schiet en ... Cerda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Stănescu is nu in balbezit. Stănescu geeft een hoge lob. Teixeira rent richting de bal. Teixeira haalt uit met een fantastische trap. Cerda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Khalil Gibran - Albo&Negro F.C 1:1

24e minuut.
Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos passt de bal zonder na te denken. Simonetti rent richting de bal. Simonetti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Altazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Altazar haalt uit met een fantastische trap. Roiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Albo&Negro F.C 1:2

27e minuut.
Hermosilla passt de bal in één keer door. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla is nu in balbezit. Teixeira onderschept slim de pass. Teixeira schiet op doel. Cerda bokst de bal weg. Vallejos is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Ganusauskas de bal. Campos rent richting de bal. Campos probeert naar een medespeler te passen. Simonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Albo&Negro F.C 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khalil Gibran 33%, Albo&Negro F.C 67%.
Khalil Gibran - Albo&Negro F.C 1:3

46e minuut.
Sysio komt het veld opgelopen. Ochoa komt het veld opgelopen. Dyluś komt het veld opgelopen. Soare komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ganusauskas passt de bal zonder na te denken. Altazar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soare. Soare krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Ganusauskas geeft de bal voor. Velasco is nu in balbezit. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś verovert de bal door een tackle van achteren. Dyluś schiet op doel. Cerda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Simonetti onderschept slim de pass. Simonetti kan de bal niet met de borst controleren. Soare tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soare krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

52e minuut.
Cuevas rent richting de bal. Cuevas geeft een hoge lob. Dyluś rent richting de bal. Dyluś haalt uit met een fantastische trap. Cerda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Albo&Negro F.C 2:3

65e minuut.
Nicolae bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Dyluś zijn tegenspeler op de grond. Dyluś krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Inworp. Kalvos komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Cuevas is nu in balbezit. Cuevas passt de bal zonder na te denken. Sysio is nu in balbezit. Sysio geeft een lange en hoge pass. Kalvos maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Campos haalt uit met een fantastische trap. Roiz met een sublieme pass. Ganusauskas kopt de bal weg. Kalvos is nu in balbezit. Kalvos schiet op doel. Cerda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khalil Gibran 31%, Albo&Negro F.C 69%.
Khalil Gibran - Albo&Negro F.C 2:3