Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolton FC Los Macanas Fc
piñeriCosas3 Tactiek Baxcalibur
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 64.5
very good Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Amaya met een snelle inworp. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda probeert naar een medespeler te passen. Mandżejewski geeft een hoge lob. Comand springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mammella probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Villarroel de bal. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek haalt uit met een fantastische trap. Anzoátegui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolton FC - Los Macanas Fc 0:1

38e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Vidaurre begaat een overtreding. Blanco raakt geblesseerd tijdens het duel. Gehér met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Mammella de bal. Blanco is nu in balbezit. Blanco draait met de bal, schiet en ... Anzoátegui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolton FC 41%, Los Macanas Fc 59%.
Bolton FC - Los Macanas Fc 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt Mammella de bal. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Villarroel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

51e minuut.
Urra rent richting de bal. Ciarkowski met een sublieme pass. Mandżejewski rent richting de bal. Mandżejewski geeft de bal voor. Comand krijgt zijn hoofd ertegen. Sidea bokst de bal weg.

57e minuut.
Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre geeft de bal voor. Comand bereikt de bal nog maar net als eerste. Comand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bolton FC - Los Macanas Fc 1:1

59e minuut.
Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre passt de bal in één keer door. Daar is Ciarkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comand bereikt de bal nog maar net als eerste. Comand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolton FC - Los Macanas Fc 2:1

61e minuut.
Peñaranda kopt de bal weg. Mandżejewski controleert de bal met de borst. Mandżejewski speelt de bal door. Comand rent richting de bal. Comand draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Comand raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De la Fuente komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Blanco kopt de bal weg. Judek rent richting de bal. Grez maakt een afschuwelijke overtreding. Grez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Judek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gehér zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Judek kopt de bal weg. Blanco is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
González Martín kan de bal niet met de borst controleren. Peñaranda geeft een lange en hoge pass. Mandżejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandżejewski geeft een lange en hoge pass. De la Fuente krijgt zijn hoofd ertegen. Sidea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Mandżejewski kopt de bal weg. Cimbru is nu in balbezit. Ciarkowski onderschept slim de pass. De la Fuente is nu in balbezit. De la Fuente draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Novello onderschept slim de pass. Novello met een sublieme pass. González Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. González Martín schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anzoátegui speelt de bal door. González Martín kopt de bal weg. Klungelig pakt Judek de bal. Judek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bolton FC - Los Macanas Fc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolton FC 32%, Los Macanas Fc 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bolton FC - Los Macanas Fc 2:2